Magazin Şeyma Subaşı, sosyal medya tacizcilerini yakalattı

Şeyma Subaşı, sosyal medya tacizcilerini yakalattı

Paylaş
Şeyma Subaşı, sosyal medya tacizcilerini yakalattı

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın sevgilisiŞeyma Subaşı, kendisine organize bir şekilde sosyal medyadan hakaretlerde bulunan hesaplardan şikayetçi oldu

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi aynı zamanda kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı'ya sosyal medya üzerinden tacizlerde bulunan kişilerin, polisin yaptığı araştırma ile üçü Türkiye'nin farklı illerinde, biri ABD'de ikamet eden ve internet üzerinden haberleşen 4 kadın olduğu tespit edildi.

Şeyma Subaşı'nın kendisine organize bir şekilde hakaret edilmesi ve iftiralarda bulunulması sebebiyle yapmış olduğu suç duyurusu sonrası tespit edilen 4 kişiye dün polis tarafından operasyon yapıldı.

İSTANBUL VE MERSİN'DE OPERASYON


Hürriyet'in haberine göre, İstanbul ve Mersin'de eş zamanlı yapılan operasyonlarla çete üyesi olarak tespit edilen Yeşim N. ve İlknur R. evlerinde gözaltına alındı, bilgisayarlarına ve cep telefonlarına el konuldu.

SUÇLAMALARI KABUL ETTİLER


Emniyette yapılan sorgulamalarında İstanbul Ulus'ta ikamet eden Yeşim N. ve Mersin'de ikamet eden İlknur R. verdikleri ifadelerde suçlamaları kabul ettikleri öğrenildi. Digital deliller üzerinde yapılan ön incelemelerde tespit edilen diger iki kadının aranmalarına devam ediliyor.


Şeyma Subaşı: Hayatta pozitif olmak bana hep kazandırdı



Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'ya: Seni andık

Haberin Devamı