Dünya Şeytana pabucu ters giydiren hırsızlık

Şeytana pabucu ters giydiren hırsızlık

Paylaş
Şeytana pabucu ters giydiren hırsızlık

Danimarka'da sağ teklerini çaldıkları pahalı ayakkabıların sol teklerini de İsveç'te çalıyorlardı

Sınırötesi bir hırsızlık projesine imza atan hırsızların, Danimarka’da sağ teklerini çaldıkları 2 bin liralık tasarım ayakkabıların sol teklerini de İsveç’teki mağazalardan yürüttükleri ortaya çıktı.

Polisler aylardır, Malmö’deki tasarım ayakkabı satan dükkanlardan sadece sol teklerin çalındığı şikayetini alıyor ancak buna bir anlam veremiyordu.
Polisin kafasını meşgul eden gizem, komşu Danimarka’da ayakkabıların sağ teklerini sergileme adetinin olduğu ortaya çıkınca çözüldü.

7 SOL TEKLE KAÇTILAR

Malmö’deki bir dükkanın satış elemanları, hafta sonunda 50'li yaşlardaki iki adamın sol tekleri çaldığını gördüklerini söyledi. Hırsızlar 7 sol teki alıp kaçtı. Bunlar sağ tekleriyle eşleştirildiklerinde bir çift ayakkabının değeri 900 sterlin (yaklaşık 2 bin 150 lira) ediyor. Daha önce de sol teklerin ortadan kaybolduğunu fark ettiklerini ancak buna bir anlam veremediklerini söyleyen mağaza çalışanı Anna Johansson, Danimarka’daki dükkanların sağ tekleri sergilediklerini İsveç’te ise bunun tam tersinin yapıldığını öğrendiklerinde durumun açıklık kazandığını belirtti.

30 DAKİKALIK MESAFE
125 ayakkabı mağazasının bulunduğu Malmö, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’dan trenle 30 dakika uzaklıkta bulunuyor.

AA

Haberin Devamı