Türkiye (Son Dakika) Şeytana uydum!..

Şeytana uydum!..

Paylaş
Şeytana uydum!..

Samsun'da iki emekliyi 'Bankadan eksik para çektiniz' diyerek dolandırdığı iddiasıyla aranan 40 yaşındaki Sedat Ç., çarşamba ilçesinde yakalandı. Suçlamayı kabul eden Sedat Ç., "Şeytana uydum" dedi

Olay yaklaşık 1 hafta önce İlkadım İlçesi Ondokuz Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre emekli olan 68 yaşındaki Cemal Mutlu bir bankanın ATM'sinden para çekerek evine gitti.

Bu sırada banka önünde bekleyen ve hırsızlık suçundan sabıkası olan Sedat Ç., Cemal Mutlu'yu bir süre takip ettikten sonra yanına yaklaşıp, "Bankadan eksik para çektiniz. Hesabınıza geçmişten kalan 4 bin 500 TL daha para yattı. Ancak sen bu parayı şimdi çekemezsin. Cebindeki parayı bana ver, birlikte bankaya gidelim ben halledeyim" diyerek 400 lirasını aldı. Bankanın önüne geldiklerinde ise kaçtı.

Cemal Mutlu da polise giderek şikayette bulunup şahsın eşkalini verdi. Kimliği tespit edilen şüpheli Sedat Ç. dün çarşamba ilçesinde yakalandı. Yapılan soruşturma sırasında şüpheli Sedat Ç.'nin, 61 yaşındaki Ali Özyer adlı emekliyi de aynı yöntemle 300 lira dolandırdığı ortaya çıktı.

Emniyetteki sorgusunda Sedat Ç., pişman olduğunu belirterek, "Şeytana uydum" dedi. Polisin her iki olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)

Haberin Devamı