Serhan Sokulgan Sezen Aksu'dan güldüren TBT
HABERİ PAYLAŞ

Sezen Aksu'dan güldüren TBT

Haberin Devamı

Hemen hemen çoğu sanatçı eskiden cool ve gizemli yaşayıp, saklanmayı severken, fotoğraf vermekten de pek haz etmezlerdi. Sosyal medya gücünün tırmanışa geçtiği son zamanlarda durum artık değişti. Ajda Pekkan ve Tarkan bile gündelik hayatlarından kareleri ve videoları paylaşmayı sevenlerden oldular. Sezen Aksu da önceleri kendi resmi instagram hesabından sosyal sorumluluk projelerini ve sadece albüm çalışmalarını duyuruyordu.

Sezen Aksudan güldüren TBT

Geçen hafta samimi stüdyo hallerini yansıtmaya başlayan Sezen'in bu hallerini herkes çok sevdi. Özellikle geçen gün Kanlıca'da evinin damına çıkarak, kedisi sütlü ile yaşadığı komik anları TBT olarak yayınlayan Sezen, yine herkesi gülmekten kırıp geçirdi.

KIVILCIM URAL'IN SEÇKİN PİRİLER'E AĞIR SÖZLERİ


Hep söylemişimdir. Kadının kadına yaptığını hiç kimse birbirine yapmıyordur diye. İstisnalar tabii ki vardır; Ama, Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ve Kıvılcım Ural arasında yaşanan sevimsiz çember maalesef gitgide çirkinleşiyor. İddialara göre, en son Kıvılcım Ural'ın, Seçkin Piriler'e mesajla hakaret edip "Kaşar" kelimesini bile kullanması bugüne kadar sessiz ve cool tavrını tamamen çöpe attı.

Sezen Aksudan güldüren TBT

Piriler'in, Kıvılcım Ural aleyhine koruma kararı çıkartılmasını talep edip, 6 ay süre ile de Piriler'e yaklaşamaması kararı da durumun ne kadar vahim olduğunu gösteriyor. Bu olayın çetrefilli hali, uzun süre devam edeceğe benzerken, bu ihanet ve hırs topunun ucu yine maalesef Piriler ve Tangöze'nin 7 ve 3 yaşında olan oğullarına dokunacaktır.

DEMET HER ZAMAN ŞIK VE ÖZENLİ


Geçen akşam Yedi Mavi Evleri'nin proje lansmanına kondum. Yeni yıl öncesi hazırlanan tanıtım partisinde hatrı sayılır davetliler vardı. Okan Kurt'un DJ olarak sahneye çıkmasının ardından, Demet Akalın da sahneye çıktı.

Sezen Aksudan güldüren TBT

Çok hasta olmasına rağmen, hazırlığından hiçbir şeyi eksik etmeyen Demet, bu konuda yine özenliydi. Butik bir sahne ve lansman olmasına rağmen, Akalın yine tüm ayrıntısıyla çok şıktı. O gece üzerine giydiği ayna yansımalı taşlı elbisesi ve ayakkabısı tüm kadınların ilgi odağı oldu.

Sezen Aksudan güldüren TBT

ZABITA GÖREVLİSİNE TOKAT AYIBI


İstanbul Zabıta Daire Başkanı'nın bir zabıta görevlisine hakaret eşliğinde tokatlamasını ve görevlinin bayılmasını izledikçe herkes gibi sinirlerim bozuldu. Kanal D ana haberde ekrana gelen görüntüler, kısa zamanda çok büyük tepkilere yol açtı.

Sezen Aksudan güldüren TBT

Sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı tepkisiz bırakmadı. Mevlüt Uysal kendi hesabından daire başkanının görevden uzaklaştırıldığını, ve soruşturma açıldığını açıklayarak herkesin yüreğine su serpti.

YiNE BİR YENİ YIL RİTÜELİ


Her yıl sonuna doğru herkes yeni yıl enerjisine kapılıyor. Vitrinlerin, caddelerin ışıltısı insanı ister istemez o havaya sokup büyülüyor. Kötü bir sene geçirenler yılın hemen bitip yeni senenin gelmesini heyecanla beklerken, bir yandan da 31 aralık gecesi için planlar yapılıyor. İstanbul'da yaşayan birçok arkadaşım son üç yıldır yeni yıl gecesini evde kutlamayı seviyor.

Sezen Aksudan güldüren TBT

Sokakların kalabalıklığı ve curcunası dışında, güvenlik açısından da insanlar artık sokakta olmayı pek tercih etmiyor. Şimdiden sevdiklerine hediye alma telaşına girenler, kendilerini alışveriş merkezlerine atıyorlar. Ben o geceyi çalışmadığım zamanlar sakin geçirmeyi sevenlerdenim. Ancak yeni yıl öncesi yapılan davetler ve yeni yıl partileri hareketli ve güzel geçince, insan illa o gece çok eğlenmeliyim telaşına girmeye gereksim duymuyor.

BOĞAZIN YENİ İNCİSİ YÜKSEL BALIK


20 yıldır Yeşilköy'de hizmet veren, Yüksel Balık yeni şubesini geçen akşam görkemli bir davetle Tarabya'da açtı.

Sezen Aksudan güldüren TBT

Gül Erçetingöz'ün öncülüğünde yapılan açılış davetine yine cemiyet hayatından birçok isim katıldı. Açılış gecesi yapılan sunumlar ve servis gayet başarılıydı. Herkesin birbirini tanıdığı davet tam bir yeni yıl yemeği havasına dönüştü. Yüksel Balık'ta favorilerim karidesli peynirli salata, balık böreği ve ahtapot oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder