Spor Sezer attı oğlu ağladı!

Sezer attı oğlu ağladı!

Paylaş
Sezer attı oğlu ağladı!

Fenerbahçe'nin Orduspor'u 2-1 yendiği maç, bir futbolcunun bir anlamda yeniden doğuşu oldu

Uzun süren sakatlık döneminin ardından, Aykut Kocaman'ın ikinci kez forma şansı verdiği Sezer Öztürk (76. dakikada Meireles'in yerien oyuna girdi), 85. dakikada takımının ikinci golünü attı. Sezer'in oyuna girişi ve sonrasındaki golü esnasında, yayıncı kuruluş kameralarını sık sık, futbolcunun tribünlerdeki küçük oğluna çevirdi. Gol sonrası takım arkadaşları tarafından omuzlarda taşınan Sezer'in ismi tribünler tarafından haykırılırken, 3 yaşındaki İsmail'in de 'baba' diye bağırması objektiflere takıldı.

Maç sonu hem Sezer hem de hocası Aykut Kocaman konuştu; bir değerlendirme de Gökhan Gönül'den geldi:

"Sezer'in golle dönmesine çok sevindim. Futboldan uzaktı, golle döndüğü için mutluyum. Kendisi gibi oğlu da tribünde gözyaşlarını tutamadı. Futbolcular da robot değiller, bunu bir kez daha gördük. Duygusal insanlarız. İnsanlar eleştirirken biraz daha dikkatli olmalı.

'Oğlumu ilk kez maça getirdim'
3 yaşındaki oğlu İsmail'in yer aldığı basın toplantısında Sezer Öztürk:

Sakatlığım nedeniyle uzun süre forma giyemedim ve zor bir süreçten geçtim. Son haftalarda şans bulmaya başladım. Bunu iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum...

Bugün gol atmak nasip oldu. İnşallah devamı gelir. Bir golle yetinecek değilim. Bugün itibarıyla Fenerbahçe'ye yeni geldiğimi düşünüyorum. Allah'ın izniyle bu büyük camiaya hizmetler vermek istiyorum. Takım arkadaşlarıma zor süreçte bana verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum... Oğlumu ilk kez maça getirdim ve uğurlu geldi. Bundan sonra onu maçlara getireceğim."

'Uzun bir sakatlık geçirdi'
Aykut Kocamanise şöyle konuştu: "Sıkıntılı bir periyot geçirdi. Futbolun dışında yaşadığı sorunların yanı sıra, geçen sezon ilk şans bulduğu maçta Sivasspor maçında bireysel anlamda iyi değildi. Ufak ufak şanslar buldu, ancak uzun bir sakatlık geçirdi.

Bu sene başlarken de kadro çok genişledi. Onun pozisyonunda çok seçenek oluşmaya başladı. Seçenek oluştururken biraz dışında kalmıştı. Ancak bugün bu işin zirvesi oldu, onun adına. Hem onun adına, hem Fenerbahçe adına hem de kendi adıma mutlu oldum. Katkı sağlamaya devam edecektir.''

'Tebrikler Sezerinho'
Bu arada, Sezer'e eski kaptanından bir tweet geldi! Fenerbahçe'den ayrılan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza: "Çok mutluyum, Sezer Öztürk gol attı. Ben Sezer çok seviyorum. Çok iyi oyuncu ve çok iyi insan. Tebrikler Fenerbahçe! Tebrikler Sezerinho"

Haberin Devamı