Türkiye (Son Dakika) Sezgi Kırıt'ın katillerinin cezası belli oldu!

Sezgi Kırıt'ın katillerinin cezası belli oldu!

Paylaş
Sezgi Kırıt'ın katillerinin cezası belli oldu!

Sezgi Kırıt'ın, 2009'da öldürülmesiyle ilgili davada, iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet ve 21'er yıl hapis, bir sanığa da 28 yıl hapis cezası verildi

Antalya'da 16 yaşındaki Sezgi Kırıt'ın, 2009'da cinsel istismara uğrayarak öldürülmesiyle ilgili davada, sanıklardan Osman Küçük ile Mehmet Mutlu Kurtlar'a ağırlaştırılmış müebbet ve 21'er yıl hapis, sanık Emine Karpi'ye ise 28 yıl hapis cezası verildi.


OLAYIN GEÇMİŞİ


Antalya’da 31 Ağustos 2009 günü ekmek almak için evden ayrılan Sezgi Kırıt, facebook’tan tanıştığı Osman Küçük ile buluştu.

Osman Küçük, Sezgi Kırıt’ı iş arkadaşı Ali Karpi’nin evine götürdü. Burada vücuduna uyuşturucu enjekte edilen Kırıt, 3 kişinin şiddet ve tecavüzüne uğradı. Aynı gece evde yaşamını yitiren Sezgi Kırıt’ın cesedi, üzerindeki giysiler çıkartılarak, Isparta yolunda bir araziye bırakıldı. Sezgi Kırıt’ın cesedi 10 gün sonra bulundu.


CESEDİ 10 GÜN SONRA BULUNDU


Kimliği saptanamayan ceset, iddiaya göre Adli Tıp’ta yapılan otopside de şüpheli bir durum çıkmayınca ’Kimsesizler Mezarlığı’na gömüldü. Aile ise sahipsiz bir ceset bulunup gömüldüğünü 40 gün sonra öğrenince, mezar açılıp ceset çıkarıldı.

Haberin Devamı