Cumartesi Postası Sezon trendleriyle stil sahibi olun

Sezon trendleriyle stil sahibi olun

Paylaş
Sezon trendleriyle stil sahibi olun

İşte sezonun öne çıkan trendleriyle uygulanacak tüyolar. Ancak unutmayın; trendler gelip geçici, stil kalıcıdır

1- Ofis şıklığı

Pantolon-ceket hayatımıza yeniden hızlı giriş yaptı. Çalışan kadınlar, kalitelisinden bol paçalı, uzun belli pantolon ve klasik ceket edinmeli. Çok erkeksi olmamak için de fular (ki bu yıl çok moda) ve küpeyle tamamlayın.

2- Sofistike

Her kadının gardırobunda bulunması gereken siyah pantolon, bu yıl bol paçalı ve yüksek belli. Bir de kemik rengi pantolonunuz olsun. Pantolonları fiyonklu ipek buluzla tamamladınız mı sofistike görüntünüz hazır!

3- Havuç pantolon

Basende bol, bilekte dar pantolonu ince kemer ve bağcıklı ayakkabılarla giymek yılın trendi. Üstüne de şık bir gömlek öneririz.

4- Feminen

60-70’lerin feminen kadını modacılara ilham verdi. Kıvrımları öne çıkaran yeni sezon elbiselerin altına ince burunlu ayakkabı yakışıyor.

5- Jean’siz olmaz

Hayat kurtarıcı. Ama jean almaya zaman ayırmak gerek. Bir kaç model denemeye üşenmeyin. Vücudu uygun olanlar, süper streç jean’lerle kendilerini mükemmel hissedecektir.

6- Burunlar açık

Burnu açık botlar bu sezonun hit’i. Jean pantolon, şort, mini etekle de giyebilirsiniz, çok şık bir elbisenin altına da. Mutlaka bir tane alın, trendi bir görünüm kazandırır.

7- Asker ruhu

Bu yılın bir başka trendi de asker postalını andıran bağcıklı bot ve çizmeler. Korkmayın, fazla erkeksi durmaz, çünkü bunları mini etekle giyeceksiniz.

8- Kolejli kız

Liseden kalma loafer’lar ve kareli, pilili mini etekler bu yıl çok moda. Topuklu loafer’lar da olabilir tabii.

9- Gösterişli takı

Bu yıl renkli taşlarla bezenmiş gösterişli takılar çok moda. Tek bir gösterişli yüzük ya da kolye kıyafetinizi zenginleştirmeye yeter de artar bile.

10- Çiçek çocukları

‘68 kuşağının hippileri gündemde. Bu yüzden çiçek desenler sezonun favorisi.

11- Asi deri

Bu yıl da deri ön planda. Pantolon üstüne deri ceket asi görünüm isteyenler için birebir.

12- İlle de şapka

Fötr şapka şehir şıklığını tamamlayan aksesuarların başında. Desenli bir şalla birlikte, muhteşem sonuç veriyor.

13- Vahşi cazibe

Leopar desen 2010 Kışı’nın olmazsa olmazı. Ama baştan sona leopar desenden uzak durun. Daracık bir mini elbise üzerine leopar desen palto giyebilirsiniz. Ya da sadece aksesuarda leopar deseni tercih edebilirsiniz.

14- Gizemli şıklık

Trençkot, unutulmaz film yıldızlarının ölümsüzleştirdiği bir parça. Her şeyin üstüne giyilebiliyor. Bir de uygun bir atkı ya da fularla tamamlandığında...

15- Küçük siyah elbise

Her devrin vazgeçilmezi. Ama iyi dikimli ve kaliteli kumaştan üretilmiş olmalı. İster platform topuklu, ister bağcıklı ayakkabıyla kullanın. 16- Işıltı saçın Pul, payetli kıyafetler gece hayatının adeta demirbaşı. Bu kıyafetleri kullanırken parlak ayakkabı ve çantadan kaçının.

17- Çantada nostalji

Büzgülü çantalar bu sezona damgasını vuracak gibi. Bu çantaları 70’leri yansıtan elbiselerle kullanabilirsiniz.

3

Haberin Devamı