Mesut Yar Sezonun ilk karnesi ne diyor?
HABERİ PAYLAŞ

Sezonun ilk karnesi ne diyor?

Haberin Devamı

Kanlı pazartesi demiştik ya; öyle de oldu. Pazartesi akşamı 6 önemli dizi arasından birileri elbet sıyrılıp çıkacaktı. Gülen yüz Kırgın Çiçekler (atv) oldu... İkinci sıraya Show TV’nin yeni dizisi İçerde yerleşti. Benim için sürpriz olmadı, daha önce yazmıştım zaten... Paramparça (Star TV) sezona bıraktığı yerden daha güçlü bir reytingle değil ama içerikle başladı. Ve tercihte üçüncü oldu... Dördüncü sırada TRT 1’in giderek değerlenen Yeşilçam filmlerinin karma versiyonu olan dizisi Hangimiz Sevmedik yerleşti... Güçlü hikayesine rağmen Babam ve Ailesi (Kanal D) istediği sonucu şimdilik alamadı. Ama altını çiziyorum; şimdilik... Ve galiba pazartesinin ilk toptan çıkanı Hayat Sevince Güzel oldu. FOX’un yaz dizisine eylülle birlikte güz geldi.

Yıldız mı dediniz; buyurun

Pazartesi akşamı için bana “yıldızı parlayan iki kişi sayar mısın?” diye sorarsanız; bir kadın bir de erkek ismi vereceğim. Kadın sürpriz değil; Mine Tugay... Diziye Dilara’nın ablası olarak öyle bir giriş yaptı ki Paramparça (Star TV) içinde yer alan tüm psikopat familyaya açık ara tur bindirdi... Erkek ise, Babam ve Ailesi’nin (Kanal D) Adana ayağındaki çocuğu Kadir. Karaktere hayat veren Caner Şahin’i bir kenara not edin. Bu genç adam son zamanlarda “oynamıyor sanki yaşıyor” tanımanı en iyi uyan kişi oldu. Fena vallahi, çok fena

EVET BAL GİBİ İZLETİYOR!

Demet Akalın önceki gün Renkli Sayfalar’ın (Kanal D) yeni sezonunun ilk konuğu oldu. Vallahi kendisini tebessüm ederek izliyorum... Bana göre içi neyse dışı da o. “Bu sohbet işleri bundan sonra Demet Akalın’la filan gitmez” diyen Okan Bayülgen söylediklerini bir kez daha düşünmeli... Benim izlediğim programda bildiğin gitti, hatta yürüdü gitti. Tek taş koleksiyonundan Roma tatilinde harcanan 3+1 ev parasına kadar konuştuğu meseleleri iştahla izlettirdi...

SAATİ YENİDEN KURMAK GEREK!

Bazı yeni işlere bir parça zaman tanımak lazım diyorum. Mesela Aşk Kafe (Star TV) beklediğim enerjiyi ekrana taşıyamadı. İçerikte sıkıntı yok. Ama yayın saatinde tam karşısında Müge Anlı (atv) almış başını gidiyor. Bu yüzden programı kendi içeriğindeki yayınların olduğu kısmen geç saatlere taşırsa, neden olmasın? TV8’in iki yeni işi Güle Güle Oturun ve Ne Giysem Yakışır, bir önceki kanalları olan Kanal D’deki efekte ulaşamadı. Açıkçası iki programın da bıraktığı izleyici evreniyle mevcut evren arasında ciddi bir makas var artık. Saatlerini ve içeriklerini bu makasa göre yeniden gözden geçirmeliler. Sabır şart, üç iş için de sabır şart!

Nasıl toparlarlar bilemiyorum?

Dolaylı olarak başlayan yeni sezon içinde kan kaybedenler de var elbette. Mesela Rising Star (TV8) isimli yarışmanın miadı doldu ve final yaptı. TV8 bir an önce O Ses Türkiye topunu oyuna sokmak zorunda. Yoksa koca bir gün çöpte, benden söylemesi... Gardırop Savaşları (FOX) karşısına Beni Affet’in (Star TV) gelmesiyle birlikte dramatik olmasa da esaslı bir düşüş yaşadı. Nasıl toparlar bilemiyorum ama şartlar artık çetin..

Sıradaki haber yükleniyor...
holder