Spor Shearer: Rooney olmadan zor

Shearer: Rooney olmadan zor

Paylaş
Shearer: Rooney olmadan zor

İngiltere Milli Takımı'nın efsane oyuncularından Alan Shearer, Wayne Rooney olmadan İngiltere'nin Dünya Kupası'ndaki şansının az olduğunu savundu

1992-2000 yılları arasında forma giydiği 63 milli maçta 30 gol atma başarısını gösteren Shearer, Manchester United’ta oynayan ve bu sezon 34 kez fileleri havalandırmayı başaran Rooney’nin, Güney Afrika’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda milli takımda oynaması durumunda İngiltere’nin şansının artacağını ifade etti.

Rooney’nin bir süperstar olduğunu belirten Shearer, "O da Messi, Kaka gibi yıldız. Rooney’yi İngiltere Milli Takımı’ndan çıkarırsanız, milli takım aynı olmaz.

"ONSUZ KAZANABİLECEKLERİNİ SANMIYORUM"

Onsuz kazanabileceklerini düşünmüyorum. Gerrard, Lampard ve Ferdinand gibi çok iyi oyunculara sahibiz, ama her ülkenin Rooney gibi büyük futbolculara ihtiyacı var. Herkes çok iyi oynarsa biraz daha şansımız artar fakat Rooney olursa daha iyisini yapabiliriz" diye konuştu.

"WAYNE BRİDGE YANLIŞ KARAR VERDİ"

Manchester City formasını giyen ve Chelsea kaptanı John Terry ile yaşadığı özel sorunlardan dolayı milli takımdan affını isteyen savunma oyuncusu Wayne Bridge’in milli takım menajeri Fabio Capello ile konuşması gerektiğini ifade eden Shearer, Bridge’in yanlış bir karar verdiğini düşündüğünü kaydetti.

Dünya Kupası’nda (C) Grubu’nda ABD, Slovenya ve Cezayir ile mücadele edecek İngiltere, ilk maçını 12 Haziran’da ABD ile yapacak.

Haberin Devamı