Yaşam ShoppingFest Galata'ya sıçradı

ShoppingFest Galata'ya sıçradı

Paylaş
ShoppingFest Galata'ya sıçradı

Moda Tasarımcısı Zeynep Erdoğan'ın kıyafetleri İstanbul ShoppingFest Galata Etkinliği'nde indirimli ve kampanyalı satışa sunuluyor

Beyoğlu Belediyesi ve Moda Tasarımcıları Derneği ( MTD) işbirliği ile ALL Dergisi Sporluğunda gerçekleştirilecek İstanbul ShoppingFest Galata Etkinliği 9-10 Nisan tarihleri saat 10.00-22.00 Serdar-ı Ekrem Sokak ve Camekan Sokak’ta gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

2 gün sürecek bu etkinlikte Zeynep Erdoğan geçtiğimiz sezona ait koleksiyon ürünlerini indirimli ve kampanyalı satışa sunuyor.

Günlük giyim (pantalon, gömlek, bolero vb.) ürünlerinden bir ürün alana ikincisi %35 indirimli. Gece elbiselerinin tümünde ise %20 indirim uygulanıyor.

Moda tasarımcısı Zeynep Tosun da eski sezonlara ait tasarımlarını bu etkinlikte %70`e varan indirimler ile satışa sunuyor. İlk defa %70”e varan indirim uygulayan tasarımcının ürünleri arasında, elbise, ceket, etek, pantalon ve gömlekler yer alıyor.

Zeynep Erdoğan hakkında;

Moda Tasarımcısı Zeynep Erdoğan dereceye girdiği İTKİB genç tasarımcılar yarışmasının bursuyla 2003 senesinde Milano Domus Academy’ de eğitim aldı. Eğitime devam ederken Customization yöntemiyle, vintage giysileri transforme ederek ürettiği unique ürünleri Milano’daki designer store’lar da yer almaya başladı.

Haberin Devamı

2006 yılında hazırladığı ilk koleksiyonu, İtalya’nın diğer şehirlerinde ve Avrupa’nın başka kentlerindeki designer store’larda yer aldı. Koleksiyonları, çeşitli dönemlerin etkisinde kalarak “street couture” parçalardan oluşuyor. Bu tasarımları ironik aksesuarları ile tamamlayarak bir bütünlük sağlıyor.

Tasarımlarında ayrıca, spor kumaşların bir araya gelmesi, gece detayların gündelik hayata taşınması gibi kontrastlar barındırıyor. Moda Tasarımcıları Derneği üyesi Zeynep Erdoğan, 2008 yılından bu yana gerçekleştirilen Galata Moda festivallerinde tasarımları ile moda severler ile buluşuyor.

2011 Şubat ayında gerçekleştirilecek İstanbul Fashion Week etkinliğinde Zeynep Erdoğan 3. Defilesini gerçekleştiriyor.

Zeynep Tosun Hakkında;

Üniversitede işletme okuyan Zeynep Tosun, İtalya, Milano ya,“Istituto di Marangoni” adlı okula moda tasarım okumaya gitti. Yaz kursları da aldığı aynı okulda okurken 2005 yılında yazın Türkiye’de Derishow’da staj yaptı ve Italya’da 1 senelik moda tasarım kursundan sonra aynı okulda master programına kabul edildi.

İlk defilesini Temmuz 2006’da Londra da yapar yapmaz Alberta Ferretti’den iş teklifi aldı ve Rimini’ye yerleşti. Tasarım ekibinin bir üyesi olarak hem Alberta Ferretti hem de Philosophy Di Alberta Ferretti için tasarımlar yaptı ve kendini haute couture, sanatçılık konusunda geliştirdi. 1 sene sonra Türkiye’ye dönmeye karar verdi ve ITKIB in 2007 genç moda tasarımcıları yarışmasında 3. oldu. Dice Kayek markasının yaratıcısı ve tasarımcısı olan Ece Ege’nin tasarım asistanlığını 3 ay kadar yaptıktan sonra kendi markasının temellerini Ekim 2008 de attı.

Haberin Devamı

Şu an kişiye özel haute couture koleksiyonunun dışında, birde pret-a-porter koleksiyonu çıkarmaktadır.