Gündem Sibel aklını mı kaçırdı?

Sibel aklını mı kaçırdı?

Paylaş
Sibel aklını mı kaçırdı?

Sibel Bilgin'in anne-babası Fatmana-Süleyman Bilgin kızlarının akli dengesinin yerinde olmadığını ileri sürüp Denizli Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak muayene edilmesini istedi

DANİMARKA’YI KARIŞTIRMIŞTI

Haberin Devamı

Danimarka’dan Denizli’ye gelen Sibel Bilgin (20), 16 Temmuz’da kaybolmuştu. Ailesi “Kaçırıldı” diye polise başvurmuştu. Danimarka vatandaşı Sibel’in 2 yıldır internetten konuştuğu ve kendi deyişiyle “Çok sevdiği” dayısının oğlu Bayram Karabulut (19) ile evlenmek için kaçtığı ortaya çıkmıştı.

Sibel, akraba evliliğinin yasak olduğu Danimarka’yı karıştırmıştı. Muhalefet, “Bu evlilik yasal değil. Sibel, Danimarka’ya getirilsin” diye iktidara baskı yapmıştı. Danimarka, Türkiye Büyükelçiliği’nden yardım istemişti.

DÜĞÜNE HAZIRLANIYOR

Sibel Bilgin’in anne-babası Fatmana-Süleyman Bilgin kızlarının Danimarka’da psikolojik tedavi gördüğünü, bu nedenle akli dengesinin yerinde olmadığını ileri sürüp Denizli Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak muayene edilmesini istedi.

Haberin Devamı

Savcılık kararıyla Sibel, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Sibel’in akli durumu bu hastanede belirlenecek. Bayram Karabulut’la 2 hafta sonra yapacakları düğüne hazırlanan Sibel Bilgin, yeni pasaport için Danimarka Konsolosluğu’na başvurdu.