Magazin Sibel Can bir türlü boşanamıyor

Sibel Can bir türlü boşanamıyor

Paylaş
Sibel Can bir türlü boşanamıyor

Sibel Can bir türlü boşanamıyor

Sanatçı Sibel Can Aksüt ile eşi Sulhi Garan Aksüt’ün boşanma davasının görülmesine devam edildi.

Beykoz Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya, Sulhi Garan Aksüt’ün avukatı Mehmet Tural ile Sibel Can Aksüt’ün avukatı Fatma Keziban Hatemi katıldı.

Gizli yapılan duruşmada, tanık olarak dinlenmesi istenen Sulhi Garan Aksüt’ün şoförü Hayrettin Eren duruşmaya gelmedi.

Duruşmada Sibel Can Aksüt’ün avukatı Hatemi, söz alarak tanık Hayrettin Eren’in duruşmaya gelmemesinin davanın uzatılmasına neden olduğunu belirterek, tanığın duruşmaya getirilmesi için karar verilmesini talep etti.

Sulhi Aksüt Garan’ın avukatı Tural da tanık Eren’in yıllardır çiftin yanında çalıştığını belirterek, "Tanık Hayrettin Eren, çiftin varsa geçimsizliğini yakinen bilen kişidir. Bu nedenle biz özellikle dinlenmesini istiyoruz. Sosyal ve ekonomik durumu ile ilgili araştırma yapılmıştır. Tarafların uzlaşmaları konusunda görüşmeler sürmektedir. Bu konuda süre verilsin" dedi.

Daha sonra duruşmada söz alan Sibel Can Aksüt’ün avukatı Hatemi, müvekkilinin uzlaşmayı düşünmediğini ifade ederek, çiftin boşanmaları doğrultusunda karar verilmesini istedi.

Hakim, tanık Hayrettin Eren’in gerektiğinde polis zoruyla getirilmesine ve Sulhi Garan Aksüt’ün sosyal ve ekonomik durumunun tespiti için yazılan yazıya cevap beklenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Sibel Can Aksüt’ün avukatı Fatma Keziban Hatemi tarafından Beykoz Aile Mahkemesine verilen dava dilekçesinde, "Evliliğin temelinden sarsıldığı ve çift arasında şiddetli geçimsizlik bulunduğu" belirtilerek, Sulhi Garan Aksüt’ten boşanmasına karar verilmesi isteniyor.

Dilekçede, mal paylaşımının mahkeme tarafından yapılması ve çiftin oğulları olan Emir Aksüt’ün velayetinin Sibel Can Aksüt’e verilmesi talep ediliyor.

Haberin Devamı