Magazin Sibel Can boşanmadı mı?

Sibel Can boşanmadı mı?

Paylaş
Sibel Can boşanmadı mı?

Sibel Can ve Sulhi Aksüt kamuoyuna resmen boşandıklarını açıkladılar ama ortaya çıkan yen bilgi kafaları karıştırdı

Sibel Can'ın kasasını boşaltmakla suçladığı 10 yıllık eşi Sulhi Aksüt'e açtığı boşanma davası 1,5 yıl sonunda geçtiğimiz eylül ayında sonuca varmış çift mahkeme kararıyla boşanmıştı.

İşin çarpıcı kısmıysa mahkeme kararıyla boşansalar da çift şu anda kağıt üzerinde evli görünüyor. Bugün gazetesinin haberine göre, Sibel Can'la boşanma sürecinde bile Londra'da buluşan Sülhi Aksüt'ün avukatı Mehmet Tural bu konuda ilginç açıklamalarda bulundu.

TEBLİĞ ETMEDİKÇE EVLİ SAYILIR

Tural'ın açıklamaları şöyle: "Garp cephesinde değişen bir şey yok. Kararı bir türlü tebliğ edip kesinleştirmiyorlar. Tebliğ etmedikçe boşanmış sayılmıyorlar. Sibel Can ve avukatı Kezban Hatemi'yle konuşmuyorum. Bunu baskı aracı olarak kullanıyorlar diye düşünüyorum. Bilinçli yapıyorlar bunu. Ayrılmak isteselerdi 7 lira tebligat parası verip boşanırlardı. Esasında mahkemenin boşanmayı gerektirecek delil de yoktu. Sülhi Aksüt aile değerlerine saygı göstererek savunma delillerini sunmaya gerek duymadı. Ben de uygun görmedim. Yoksa dava reddedilirdi." (Habertürk)

Haberin Devamı