Magazin Sibel Can saçlarının sırrını açıkladı

Sibel Can saçlarının sırrını açıkladı

Paylaş
Sibel Can saçlarının sırrını açıkladı

Ünlü şarkıcı Sibel Can saçlarının güzelliğinin sırrını ilk kez açıkladı

Bugün'ün haberine göre, hayranlarının yolda çevirip saçlarını neyle yıkadığını sorduğu sanatçı nihayet saçlarının sırrını açıkladı. Saçlarına havyar kürü yaptığını söyleyen Can, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Rahmetli annemin de saçları gür ve güçlüydü. Yıllardır özel bir kürle saçlarıma bakım yaparım. Banyodan çıktıktan sonra haftada bir kez, nane konsantresi ve çay yapraklarından hazırlanan kremi saçlarıma sürüyorum. Saçlarımı bu kremle iyice ovalayıp, her yerine yedirdikten sonra bir süre bekleyip Hindistan cevizi yağını saçlarımın her yerine uyguluyorum.

Her ay bir kere de havyar kürü yapıyorum. Havyar saçı parlatıyor ve deriyi nemlendiriyor. Havyardaki Omega-3 kuru ve yıpranmış saçları onarıyor. Havyar saça sürülmeden önce özel işlemden geçirilerek sıvılaştırıldığı için kokusu kalmıyor. Sanatçıların bakımlı olması gerektiğini söyleyen Sibel Can, "Sahnede sesimiz, yorumumuz kadar görüntümüz de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Bu nedenle her zaman dış görünüşüme önem verdim. Ellerim, ayaklarım her zaman manikür ve pedikürlüdür. Yüksek tansiyon hastası olduğum için artık iddialı rejimler yapamıyorum ama yine de formumu korumaya çalışıyorum" dedi.