Magazin Sibel Kekilli: 'Yaşadıklarımdan pişman değilim'

Sibel Kekilli: 'Yaşadıklarımdan pişman değilim'

Paylaş
Sibel Kekilli: 'Yaşadıklarımdan pişman değilim'

Oyuncu Sibel Kekilli, hayatın üzülmeye ve strese değmediğini vurgularken, gençlik yıllarında yaşadığı tecrübelerden pişman olmadığını söyledi

Altın Ayı ve Altın Portakal başta olmak üzere birçok ödüle layık görülen Sibel Kekilli, ‘Zeit Magazin'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'BUGÜN DÜŞÜNDÜĞÜMDE GÜLÜYORUM'

Gençliğinde pop grubu Backstreet Boys hayranı olduğunu ve bu grubun şarkıcısı Nick Carter gibi bir sevgili hayal ettiğini belirten Türk asıllı Alman oyuncu, "Bugün düşündüğümde kafamı sallıyorum ve gülüyorum. Ama o zaman, ‘Beni niçin kimse anlamıyor? Kız arkadaşlarım bile’ diye düşünüyordum ve acı çekiyordum. Kendi kendime ‘Nick beni görür görmez aşık olacak’ diyordum. Bir gün bir Amerikalı ile evlenip çekip gideceğimi aileme nasıl anlatacağımı hayal ediyordum" ifadelerini kullandı.

'AŞK ACISINA DEĞMEZ'

36 yaşındaki oyuncu, "O zamanki Sibel’e 'Hayatın tadını çıkar, zevkle, neşeyle. Strese, aşk acısına değmez. Dünyanın en ünlüsü bile olsa hiçbir erkeğe değmez' diyorum. Yaşadığım tecrübelerden pişman değilim. Bunlar gençliğim için nadir şeylerdi. Alman arkadaşlarımın yaptığı şeyleri yapmak, doğal şeyler değildi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı