Dr. Haydar Dümen Sıcak davranan kazanır
HABERİ PAYLAŞ

Sıcak davranan kazanır

Haberin Devamı

Evlenirken el ele yürümeye söz veriyorsunuz ama yıllarla ilişki monotonlaşıyor. Böyle zamanlarda erkeğin gözü dışarıya kayıyor, kadın üzülüyor. Hanımlar, anlayışlı olun. Eşinizi kazanmanın yollarını arayın. Unutmayın sıcak davranan kazanır.

BÖYLE SORU YOK!

Neden işe yaramıyor?

28 yaşındayım, sertleşmeyi sağlayan ilaçların etkisi olmuyor. Sertleşme oluyor, süre uzasın diye alıyorum, işe yaramıyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, siz bugün ne olduğu belli olmayan ota, samana yatırım yapıp umut bekleyin. İstediğiniz olmayınca da Hocanızı arayın. Yok öyle bir şey. Önce bilim aklınıza gelecek, size bilgi sertifikası verilecek. Duruma göre ilaç ve yöntem tavsiye edilecek. Oysa sen organın karizmasına takmışsın!!! Onun da ruhu olduğunu unutmuşsun. Girilecek kapıyı bozmaya çalışıyorsun. “Ne yaparsan yap Hocam, ona da bir el at” diyorsan müjde geliyor. Hocanız size hayat boyu ayakta kalacak yöntemi veriyor: Mutluluk çubuğu taktırıver.

Kızın canı yanıyor

26 yaşında, cinsel organım 21 santim. Kız arkadaşımla önce 25 dakika, sonra 40 dakika birlikte oluyorum. Çok uzun sürüyor. Kız arkadaşımın canı acıyor. Çare nedir? RUMUZ: İSİMSİZ

CEVAP

Yok yok değerli okurum. Kendine ‘İsimsiz’ sıfatını takmışsan iki yandan adamakıllı yanılmışsın. İsim ve rumuzlar bizi bağlamıyor. Elindeki, kolundaki, duvar, cep telefonundaki saatler başkadır, içimizdeki biyolojik saat başkadır. O sırada işin yokmuş. Kız arkadaşını düşünmeden, sahipsiz mal bulmuş gibi onu esir edersen aslanım senin de ruhunun saati bozulmuştur. Kıza acıdım, belki evleniriz diye bekleye bekleye, bu işkenceye sesini çıkarmıyorsa evlen onunla. Uzman önerisidir. Bir sorun çıkarsa hemen bana bildir.

Suçlu erkek arkadaşım mı?

26 yaşında kadınım, 8 aydır sevgilim var. Onunla ilişkiye girdim, orgazm olamadım. Yazılardan biliyorum ki soğuk kadın yok. Erkek arkadaşım mı beni doğru yönlendirmiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, arkadaş bul, sevgili ol, ilişki kur yani “Senin de cinselliğin bu mudur?” diye işine gelmeyince veda et aslan gibi delikanlıya. ‘Soğuk kadın yoktur’ diye sorunu erkeğe atarsan ya da daha ısınma sürecini bile yaşamadan suçu partnerine yüklersen vay ki ne vay memleketin evlatlarına!!! Sen ilişkiyi bakkaldan peynir almakla karıştırıyorsan, deneme-yanılma yönteminin bile süreye bağlı olduğunu bilmiyorsan, her şeyi partnerine transfer ediyorsan “Aradığımı bulacağım” diye sakın denemelere kalkma. Sadece kendi rolünü oyna.

Nişanlımla ilişkiye girdim ama...

25 yaşındayım. Nişanlımla birlikte oldum ama kan gelmedi. Daha sonra bakıp kızlık zarımda zedelenme olmadığını gördüm. İlişki sırasında esnemiş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, zarın esnek. Sanıyorum yırtılmayacak. Senin anlayışına göre kızsın. İlişkiye girmişsin, bunun şöyle ya da böyle sonuçlarını önceden düşünecektin, olan olduktan sonra sonuçları göğüsleyecektin.

Evlenmemize daha var

22 yaşındayım, evlenmeyi düşündüğüm bir kız arkadaşım var. Ama 4-5 yıla ihtiyacımız var. Kendimi ona saklamak istiyorum. Sizce böyle yapmakla kendime zarar verir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, doğanın kuralları var. Sosyal yapı ve toplumun kuralları var. Beeklemek pek yararlı olmaz. Ama “Git, birini bul” demek de bana uymaz. Öyle bir soru ki bıyık sakal olayı gibi.

Sanki yakınlaştık

20 yaşında kızım. Sevgilimle ön sevişme yaşadık. Bu olaydan sonra sanki bana daha çok bağlandı. Cinsellik aşkı alevlendirir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, olur. Her şey tek boyutla yorumlanmaz. Cinsellikte, aşkta, sekste, dostluk, güven, sevgi, paylaşım, yaşamı yorumlama bunların hepsi olumlu rol oynar. Olumsuzluklar çoğalınca aşk biter.

Tatmin olmuyor mu?

32 yaşındayım, 4 yıllık evli kadınım. Kocam başka kadınlara bakıyor. Bu durumdan çok hoşlanıyor. Haftada 3-4 kez ilişkiye giriyoruz. Onu tatmin etmiyor muyum?

CEVAP

Sevgili okurum, haftanın 3 günü iyi ritimdir. Başka kadınlara bakması, tahrik olması kocanın cinsel, psikolojik yapısıyla ilgili. Sanıyorum, yıllar içerisinde duyguları biraz yumuşar. Bir ihtimal dışarıda arayışlara da girişebilir. Bu konuda çok üzerine gidip tenkit etme. Sıcak davranan kazanır.

Gebe kalır mı?

Düzenli cinsel ilişkimiz var. Kız arkadaşımın adetinin 4’üncü günüydü. Adet döneminde gebe kalınmaz diye biliyordum, içine boşaldım. Gebe kalma riski var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bildiğin doğrudur. Şu anda yapılacak bir şey olmadığı gibi gereği yoktur. Huzurunuzu kaçırmayın.

Rüyalardan sıkıldım

17 yaşındayım. Rüyamda devamlı kadınlarla ilişkiye giriyorum. Her gün ıslak ıslak uyanmak psikolojimi bozmaya başladı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerliokurum, şu rüyalar söz dinlemez. Yaramaz, saçma hayaller ürünüdür. Ya kâbus görseydin? Şanslısın seninki hoş kâbus grubunda. Rüyalara hakim olamayacağımızdan beden kendini bildiği gibi ifade etsin. Sen normal yaşamda kız arkadaşlarınla dostluk kur ki rüyalarında kadınlar, kızlar cinsel obje olmaktan çıksın.

Kan gelmedi?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1 yıl boyunca ilişkiye girdim. Ama benden hiç kan gelmedi. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, evet normaldir. Zamanla esnemiş, ne yapalım?

Bozulmuş mudur?

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, ikimiz de çok zevk aldık. Sevgilim kızlık zarının bozulup bozulmadığını merak etti. Nasıl anlarız?

CEVAP

Değerli okurum, sevgiline benim de selamlarımı söyle. Üzülüp tedirgin olmasın. Kızlık zarı bozulmadı.

Yaralar çıktı

18 yaşındayım, sevgilimle günde 2-3 kez sevgilimle ilişkiye giriyorum. Kızın vajinasında yaralar çıktı. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, ayıp yahu. Bu kızı bu kadar serbest nerede, nasıl ve hangi koşullarda buluyorsun? Bu yaşta hem kızın hem de kendi hayatını mahvederek cinsel organında yaralara sebebiyet vermek sana hiç yakışıyor mu? Eğer kız arkadaşınla evleneceksen bile yaptığın yanlıştır. Her şeyin zamanı, ritmi ve düzeni vardır. İradene hakim ol.

Yaşım ilerledikçe uzar mı?

18 yaşındayım. 67 kiloyum ve 1.78 boyundayım. Penisim 12 santim. Hâlâ ilişkiye girmedim. Yaşım ilerledikçe penisimin boyu uzar mı? Yüzümde sivilceler var, her akşam sabunlu suyla yıkıyorum. Bir de penisimi büyütmenin yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bütün anlattıkların normal şeyler. Penisin boyu da tabii normal. Bildiğin yolda devam et. Kızlardan da fazla kaçma. Her şey dengi dengine olmalı. Gençlerimiz de doğru yolda yol almalı.

Adetimin son günüydü

18 yaşında kızım. 6 aydır ilişkim var. Sevgilimle ilk defa ilişkiye girmek istedim. Öpüşürken vajinama boşaldı. Adetimin son günüydü. Gebe kalır mıyım?

CEVAP

Hayır yavrum, hamile değilsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Kıskançlık ağaç kurdu gibidir, içinde yaşadığı organizmayı kemirir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder