Türkiye (Son Dakika) Şiddet gördüğü kocasını oğluyla birlikte demir çubukla döverek öldürdü!

Şiddet gördüğü kocasını oğluyla birlikte demir çubukla döverek öldürdü!

Paylaş
Şiddet gördüğü kocasını oğluyla birlikte demir çubukla döverek öldürdü!

Tekirdağ Ergene'de fabrika işçisi Ayşe Yalçın (45), oğlu Muharrem Yalçın (25) ile birlikte kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği eşi Fesih Yalçın'ı (52) demir çubukla döverek öldürdü

Ayşe Yalçın sürekli şiddet gördüğü eşi Fesih Yalçın ile dün sabah evde tartıştıktan sonra çalıştığı geri dönüşüm fabrikasına gitti. Bir süre sonra Fesih Yalçın eşinin çalıştığı fabrikaya geldi, aralarında yeniden tartışma çıktı. Bunun üzerine Ayşe Yalçın, oğlu Muharrem’i aradı. Anne, baba ve oğulları arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Muharrem Yalçın, iş yerinde bulunan demir çubukla bacaklarına vurduğu babasını yere düşürdü, daha sonra da olay yerinden ayrıldı.


YERDE YATAN EŞİNE VURMAYA DEVAM ETTİ


Ayşe Yalçın, aldığı darbelerle yerde yatan eşine bu kez kendisi demir çubukla vurmaya başladı. Olayı gören diğer çalışanların ihbarı ile gelen jandarma ekipleri Fesih Yalçın'ın öldüğünü belirledi. Jandarma, anne ve oğlunu gözaltına alarak haklarında soruşturma başlattı.


Öldürülen Fesih Yalçın


'BENİ HEP TEHDİT EDİYORDU'


İfadesinde eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını öne süren Ayşe Yalçın, bu nedenle ölüm korkusu yaşadığını söyledi. Ayşe Yalçın, "Ben iş yerinde çalışıyordum. Yanıma geldi, bir süre yine tartışmaya başladık. Zaten eve de ben bakıyordum. Benim kazandığım ile geçiniyorduk. Beni hep tehdit ediyordu. Fabrikada da tehdit etti ve kavga çıktı. Bu olay meydana geldi. Kocamın korkusundan liseye giden kızım bile okula gitmekten korkuyordu" dedi.

Mehmet YİRUN/ERGENE (Tekirdağ), (DHA)

Haberin Devamı