Spor Şike soruşturmasında 26 tutuklu

Şike soruşturmasında 26 tutuklu

Paylaş
Şike soruşturmasında 26 tutuklu

Futbol dünyasını sarsan şike soruşturma kapsamında 3 günde tutuklananların sayısı 26'ya yükseldi.

Şike soruşturması kapsamında dün Sarıyer Adliyesi'ne getirilen ve savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen 11 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında 3 günde tutuklananların sayısı 26'ya yükseldi. Şebekenin elebaşısı olduğu öne sürülen Erkan E. de bugün adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen şike soruşturması kapsamında dün Sarıyer Adliyesi'ne getirilen 14 kişiden mahkemeye sevk edilen 11'i tutuklandı. 3 kişi ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Şekip Elik, İzzet Atmaca, Volkan Terlik Rıfat Engiz, İhsan Yazıcı, Mustafa Bankoğlu, Ali Şen Kandil, Hasan Korkmaz, İbrahim Öztürk, Celal Berber ve Mahir Murat Mermer 'Kamu kurum ve kuruluşları zararına dolandırıcılık ve suç işlemek amacı ile kurulan örgüte üye olmak' gerekçeleri ile tutuklanarak Metris Cezaevi'ne götürüldü.

Toplam 49 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında daha önce adliyeye sevkedilen şüphelilerden 15'i tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında 3 günde tutuklananların sayısı 26'ya yükseldi.

DHA

Haberin Devamı