Osman Şenher Sıkıntı büyük
HABERİ PAYLAŞ

Sıkıntı büyük

Haberin Devamı

Galatasaray kadro olarak Fenerbahçe ile beraber Türkiye’nin en iyisi. Teknik direktör Frank Rijkaard varlık içinde yokluk çekiyor. Bu takım nasıl gol atacak aklım ermiyor. Jo’nun sakatlığı takımın içindeki bütün düzeni bozdu. Caner sol bek oynuyor, Galatasaray’ın hücum gücünün yüzde 20’si zaten kayboluyor.
Dos Santos, Elano, Keita ve Arda... Bu futbolcular gol atacak. Ama nasıl atacak bilemiyorum. Rakipler Arda’yı kıpırdatmıyor, yakın markaj uyguluyor. Elano formsuz. Keita da aynı şekilde. Dos Santos ise hem tecrübesiz hem de formsuz. Bu şartlar altında Hollandalı hoca bu sıkıntıya nasıl çözüm bulacak bilemiyorum.
Galatasaray’ın dün geceki tek kazancı Neill patlama yaptı. Olağanüstü oynadı. Hasta Servet’in yerine oynayan Emre Güngör de Avustralyalı futbolcu gibi takımın en iyisiydi. Kayserispor iyi bir takım. Müthiş mücadele ediyorlar. İki takım da birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Ama görünen o ki Cangele, Kayserispor’un her şeyi. Makukula’yı, Lucas Neill iyi marke etti. Topla buluşturmadı bu da Galatasaray için avantaj oldu.
Orta sahada da sıkıntı var. Mehmet Topal sakatlıktan yeni çıktı, şu an hazır değil. Çok pas hatası yapıyor. Mustafa Sarp ise Galatasaray’ın savaşçısı. Bu çocuğu çok kişi beğenmiyor, ama o da olmasa orta saha iflas edecek. Zor maçlar şimdi başlıyor.
Çarşamba günü Antalya, daha sonra Atletico Madrid, Beşiktaş ve yine Atletico Madrid karşılaşmalarını oynayacak. Dört maç Galatasaray’ın bu sezon neler yapabileceğine dair önemli bir gösterge olacak. Kısa vadede Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası’nda yoluna devam edip etmeyeceğini belli edecek. Rijkaard’ın bu maçlarda ne yapacağını gerçekten çok merak ediyorum

Sıradaki haber yükleniyor...
holder