Magazin Sıla'dan Ahmet Kural'a gönderme!

Sıla'dan Ahmet Kural'a gönderme!

Paylaş
Sıla'dan Ahmet Kural'a gönderme!

Sıla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 10 ay aşk yaşıp 1,5 ay önce ayrıldığı oyuncu Ahmet Kural'a göndermede bulundu

Magazin dünyasının en sürpriz aşklarından biri olmuştu şarkıcı Sıla ve oyuncu Ahmet Kural'ın aşkı… Aşkları kısa sürede öylesine ses getirmişti ki ikili hakkında yapılan sosyal medya paylaşımları onları trend listesine bile sokmuştu.

Sıla zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ne kadar büyük bir mutluluk içerisinde olduğunu gösteriyordu. Ancak bundan 1,5 ay önce ikilinin ilişkisi başladığı gibi sürpriz bir şekilde sona erdi.

Taraflar, konuyla ilgili konuşmaktan kaçındı. İlişkinin ise Ahmet Kural'ın Sıla'ya kıskançlıktan kaynaklı şiddet uyguladığı için bittiği iddia edildi.

Tüm bu söylentiler ve iddialar tazeliğini korurken Sıla yaptığı sosyal medya paylaşımıyla eski sevgilisi Ahmet Kural'a göndermede bulundu.

''YÜZÜP DE BİLMEYENLERE GELSİN...''

Instagram esabından Sıla adını taşıyan bir kayık fotoğrafı paylaşan Sıla bu karenin altına yazdığı ''O kayığa binip gitmek öyle zor değil. Yüzüp de bilmeyenlere gelsin. Güzel haftalar'' notuyla evlilik yolunda giden ilişkisini bitirdiği Ahmet Kural'a mesaj verdi.

Bu paylaşıma gelen yorumlar Sıla'nın Ahmet Kural'a büyük bir taş attığı ve oyuncuya dair hâlâ daha bir şeyler hissetmeye devam ettiği şeklinde yorumlandı.

İŞTE SILA'NIN O PAYLAŞIMI:


BEYAZ'DAN AHMET KURAL'A SILA GÖNDERMESİ


Geçen hafta Beyaz Show'a konuk olan Ahmet Kural'a Beyaz'ın yaptığı Sıla göndermesi olay oldu. Şarkıcı Sıla'yla aşk yaşadıktan sonra ayrılan Ahmet Kural, Beyaz'ın Sıla göndermesini duyunca bir an dondu kaldı. Daha sonra ise Sie Liegt In Meinen Armen şarkısını söyleyerek durumu toparlamaya çalıştı.

Haberin Devamı