Magazin Sıla Şahin kimdir? Siber saldırı sonrası çıplak fotoğrafları çalındı

Sıla Şahin kimdir? Siber saldırı sonrası çıplak fotoğrafları çalındı

Paylaş
Sıla Şahin kimdir? Siber saldırı sonrası çıplak fotoğrafları çalındı

Playboy'a soyunan ilk Türk kadını olan Sıla Şahin'in siber saldırı sonrası çıplak fotoğrafları çalındı. Bu gelimeyle birlikte Alman'yanın gündemine oturan Sıla Şahin avukatlarına hemen talimat verdi. Bild gazetesinin duyurduğu haber sonrası "Sıla Şahin kimdir?" sorusu sorulmaya başlandı.

Bugünün en çok konuşulan haberi Sıla Şahin'in çıplak fotoğraflarının çalınması oldu. 32 yaşındaki Türk kadını Sıla Şahin'i herkes Playboy'a soyunan ilk Türk olarak biliyor. Siber saldırı sonrası çıplak fotoğrafları internete sızan Sıla Şahin, derhal avukatlarına talimat verdi.


6 Aylık hamile olan ve doğum için gün sayan Sıla Şahin, Avusturalyalı kaleci Samuel Radlinger ile evlenmiş bir süredir de Norveç'te yaşıyordu.

Alman Bild gaztesinin haberi duyurmasıyla birlikte Sıla Şahin bir anda dünya gündemine oturdu. Sıla Şahin internette en çok aratılan isim oldu. Peki, Sıla Şahin kimdir?



SILA ŞAHİN KİMDİR?

Sıla Şahin , 1985 yılında Berlin'de d oğdu. Türk kökenli Alman aktris ve fotomodeldir. Almanya'da tanınmasına en büyük katkısı olan işi Ayla Özgül adı ile Alman televizyon dizisi ol an Gute Zeiten'da rol almasıydı.Sıla Şahin'in babası da bir aktördür.Şahin 2011 yılının Mayıs ayında ünlü Playboy dergisinin Alman edisyonuna nü pozlar verdi ve kapak kızı oldu. Böylelikle Şahin, derginin kapağında yer alan ilk Türk-Alman kadın oldu.


Haberin Devamı