Magazin Sıla'yı izleyenler arasında anne-babası da vardı

Sıla'yı izleyenler arasında anne-babası da vardı

Paylaş
Sıla'yı izleyenler arasında anne-babası da vardı

Sıla'nın 5 günlük Harbiye konser serisi dün akşam sona erdi. 5 gün boyunca Harbiye Açıkhava'da hayranlarıyla buluşan Sıla, seyircilere beşinci gününde de muhteşem bir final gecesi yaşattı. Konseri izleyenler arasında anne-babası da vardı

Harbiye'de geçen Cumartesi başlayan beş konserlik serisini dün akşam muhteşem bir final ile noktalayan Sıla, hınca hınç doldurduğu Harbiye'de kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahnede 3 saatten fazla kalan Sıla, Harbiye Açıkhava'da gerçekleştirmiş olduğu final konserinde yine aşk şarkıları ile büyüledi.

Final akşamı sahneye ilk olarak Alberta Ferretti'nin koyu renkli bir elbisesiyle ve kıvırcık saçlarıyla çıkan güzel sanatçı, ikinci yarıda ise Tom Ford imzalı bir elbise tercih etti.


Sıla ile Ahmet Kural ilk kez el ele


Son tercihini yine Levon Kordonciyan imzalı bebek mavisi smokinden yana kullanan Sıla, güzelliğiyle sahnede göz kamaştırdı.



Harbiye'de gerçekleştirdiği konser maratonunun ilk gününde olduğu gibi Mabel Matiz ile yeni şarkısı Muhbir' i seslendiren Sıla, Açıkhava maratonunun son gününde de yine Mabel Matiz ile bir araya gelerek yeni şarkısını seslendirdi. Şarkının finalinde Mabel Matiz'in yanağına teşekkür öpücüğü konduran Sıla, sanatçı arkadaşına ''yanağında rujumun izi kalmış, çok yakıştı ama'' diyerek takıldı. Seyircinin yoğun isteği üzerine ''Muhbir'' i bir kez daha seslendiren ikiliye bu kez Harbiye'yi dolduran binlerce kişi de eşlik etti.



Başarılı sanatçıyı son gecesinde yalnız bırakmayanlar arasında anne-babası Şükrü ve Ömür Gençoğlu dışında Egemen-Beyhan Bağış, Mehmet Akbay, Kutsi, Tuğba Yurt, Nehir Erdoğan, Sinan Özen gibi isimler de yer aldı.

Uzun yıllar sonra ilk kez beş gece üst üste Harbiye'de sahne performansı sergileyen ilk sanatçı olma ünvanını da kazanan Sıla, konser sonrası ekibi ile birlikte kulisinde kutlama yaptı.

''İYİ Kİ ANNEM VE BABAMSINIZ''



Öte yandan başarılı sanatçının anne ve babası konser sırasında kırk dördüncü nişan yıl dönümlerini biricik kızlarını Açıkhava'da izleyerek kutladılar. Sahneden anne ve babasına seslenen Sıla, ''Bugün benim için çok özel bir gün. Anne ve babamın kırk dördüncü nişan yıldönümleri ve buradalar. İkisini de çok ama çok seviyorum. İyi ki benim annem ve babamsınız.'' İfadelerini kullandı.

Haberin Devamı