Gündem Silah zoruyla tecavüz

Silah zoruyla tecavüz

Paylaş
Silah zoruyla tecavüz

Antalya'da eşi cezaevinde bulunan 24 yaşındaki B.Ş., 25 yaşındaki Mehmet K.'nın, kendisine silah zoruyla tecavüz ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne dün sabah başvuran B.Ş., önceki akşam Çamköy Mahallesi’nde karşılaştığı eski arkadaşı Mehmet K.’nın kendisini evine bırakmak bahanesiyle motosikletine aldığını söyledi.

Eşinin bir süre önce işlediği bir suçtan dolayı cezaevine girdiğini belirten B.Ş, motosikletine bindiği Mehmet K.’nın kendisini evine götürdüğünü söyledi. B.Ş. şunları anlattı:

"Çok kısa bir işi olduğunu söyleyerek eve çıkmamızı istedi. Ben de kabul ettim. Eve girdiğimizde evde Emrah Ö. ve Aziz A. da vardı. Mehmet K. tabancasını çekerek bana zorla tecavüz etti. Bu sırada arkadaşları oradaydı ama onlar karışmadı."

Şikayet üzerine harekete geçen Aksu İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri Mehmet K.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli Mehmet K., ilk ifadesinde tecavüz etmediğini B.Ş. ile kendi isteğiyle birlikte olduğunu söyledi.

Polis olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve olay sırasında evde bulunan iki kişinin yakalanması için çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Soner KOCAER/DHA