Gündem Silahlı gaspçı 20 TL 'borç' aldı!

Silahlı gaspçı 20 TL 'borç' aldı!

Paylaş
Silahlı gaspçı 20 TL 'borç' aldı!

Buca'da bir markete giren silahlı gaspçı, 'Borç olarak 20 TL alıyorum' deyip parayla birlikte kaçtı

İzmir'in Buca İlçesi´nde kimliği belirsiz bir kişi, Gülay ve Maruf Ertaş çiftinin işlettiği marketi tabancayla basıp 20 TL´yi gasp edip kaçtı. Market işletmecisi Maruf Ertaş, gaspçının parayı borç aldığını söylediğini belirtti.

Haberin Devamı

Olay, dün (salı) saat 23.30 sıralarında, Adnan Kahveci Caddesi 71 numaradaki Ertaş Market´te meydana geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde işyerlerini kapatmaya hazırlanan 44 yaşındaki Gülay ve Maruf Ertaş çifti, markete giren silahlı bir gaspçı nedeniyle korkulu dakikalar yaşadı. İşyerine giren kimliği belirsiz gaspçı, silah doğrultuğu Ertaş çiftinden 100 TL istedi. Maruf Ertaş´ın gaspçıya kasada 20 TL olduğunu söylemesi üzerine parayı alan gaspçı, ``Benim derdime 100 TL çare olurdu. Bu parayı da borç olarak alıyorum'' diyerek kaçtı. Yaşadıkları şoku atlatan çift durumu polis ekiplerine bildirdi.

ZANLI KAYIPLARA KARIŞTI

Ertaş çifti, gaspçının uzun sarı saçlarının olduğunu, yüzünü atkıyla sardığını, üzerinde siyah çeket ve altında da koyu renk pantolon bulunduğunu söylemesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Verilen eşkal doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, zanlının izine ulaşamadı. Ertaş çifti, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği´ne götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DHA

Haberin Devamı