Spor Şili-Almanya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şili-Almanya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Paylaş
Şili-Almanya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Konfederasyon Kupası’nın sahibi bu akşam belli oluyor... Bir tarafta Copa America’nın son sahibi Şili, diğer tarafta 2014 Dünya Kupası’nı elinde bulunduran Almanya. Nefes kesecek mücadele saat 21.00’de başlayacak ve TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak

Rusya’da düzenlenen Konfederasyon Kupası’nda bu akşam şampiyon belli olacak.

B Grubu’nu 7 puanla lider tamamlayan Almanya, aynı gruptan 5 puanla ikinci sırada çıkan Şili ile karşı karşıya gelecek. Daha önce bu turnuvayı kazanmayı başaramayan iki takım da bu akşam bir ilk için sahaya çıkarken, kritik mücadele saat 21.00’de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Kupanın favori takımları arasında yer alan iki ekipte de sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Turnuvada B Grubu’nda yer alan Almanya ve Şili, grup mücadelesinde birbirlerine üstünlük kuramamış ve karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı.

FARKLI KAZANMIŞLARDI


Avustralya ve Kamerun’un da olduğu gruptan lider çıkan Panzerler, yarı finalde Meksika’yı, 4-1 yenerek finale çıktı. Güney Amerika ekibi ise son Avrupa şampiyonu Portekiz’i penaltı atışlarıyla 3-0 mağlup ederek, adını son ikiye yazdırdı.

İLK 11'LER:

ŞİLİ

Bravo
Isla
Jara
Medel
Beausejour
Aranquiz
Diaz
Hernandez
Vargas
Vidal
Sanchez
T.D.: Juan Antonio Pizzi

ALMANYA

Stegen
Kimmich
Rüdiger
Ginter
Henrichs
Rudy
Goretzka
Hector
Draxler
Stindi
Werner
T.D.: Joachim Löw

Haberin Devamı