Magazin Silikonları oynadı

Silikonları oynadı

Paylaş
Silikonları oynadı

Abiye kıyafetler içinde spor aletleri tanıtırken Aysu Baceoğlu'nun silikonları yerinden oynadı

Antalya'da fitness salonu açılışına katılan mankenler Tuğba Özay ve Aysu Baceoğlu, abiye kıyafetler içinde spor aletleri tanıttı. Baceoğlu, eline aldığı dambılların yarattığı baskıdan yeni silikon taktırdığı göğüslerinin ağrıdığını söyledi.

Haberin Devamı

Lara'da hizmete giren Awaros Fitness Club'ın dün düzenlenen açılışında görev alan mankenler Aysu Baceoğlu ve Tuğba Özay, davete katılanların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kurdele kesiminin ardından fitness salonunu dolaşan mankenler, ağırlık kaldırdı, kondisyon bisikletine bindi.

DOKTORUN TAVSİYESİNİ UNUTTU

Bir süre önce göğüslerine silikon taktıran Aysu Baceoğlu, doktorunun tavsiyesini unutunca zor anlar yaşadı. Göğüslerine takılan silikonlar nedeniyle bir süre ağırlık kaldırmaması tavsiye edilen Baceoğlu, “Doktorum sık sık tembihlemişti. Bir an unutmuşum. Ağırlıkları kaldırınca, canım yandı. Şimdi ise acısını ve ağrısını çekiyorum. Uzun süre ağırlık kaldırmamam gerekiyor. Silikonların iyi yerleşmesi ve güzel görünüm için bu şart” diye konuştu.

Haberin Devamı

Açılışta gösteri yapan vücut geliştirme sporcularının kaslarına dokunan Tuğba Özay'ın tepkisi ise herkesi güldürdü. “Vay be. Bu nasıl bir şey” diyerek şaşkınlığını gözler önüne seren Özay, kendi kol pazusunu göstererek, “Benim kaslarım da bu kadar” dedi.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)