Gündem 'Şımarınca boğdum'

'Şımarınca boğdum'

Paylaş
'Şımarınca boğdum'

Cani anne “Fatma şımarıklık yapıyordu. Önce boğazını ellerimle sıktım, hırıltılar gelince de çamaşır ipiyle boğdum. Sonra da kafasına keserle vurdum” dedi

ÖLDÜRÜP TESLİM OLMUŞTU

Haberin Devamı

Eskişehir’de tek katlı bir evde oturan Şermin Ceylan’ın (28) ikinci eşi olan mobilya işçisi Zafer Ceylan’dan 6 yaşında Fatma adlı bir kızı vardı. Psikolojik tedavi gören Şermin Ceylan, önceki gün eşi işteyken kızı Fatma’yı vahşice öldürdükten sonra polise teslim olmuştu.

Eve giren polis, Fatma’nın kanlar içindeki cesedini bulmuştu. Komşularının “Evden hiç çıkmıyordu. Perdeleri sürekli kapalıydı” diye bahsettiği Şermin Ceylan, dün hakim karşısına çıktı. Cani anne Şermin Ceylan korkunç cinayeti şöyle anlattı:

İPİ ÖYLE BİR SIKMIŞ Kİ

“Bana zaman zaman sinir geliyor. İlaç kullandığımda sakinleşiyorum. Psikolojik sorunlarım nedeniyle daha önce 15 gün hastanede yatmıştım. Olay günü yine sinirlerim gelmişti. O sırada kızım Fatma şımarıklık yapıyordu. Kızımın boğazını ellerimle sıktım. Hareketsiz kaldı, ancak hırıltılar geliyordu. Bunun üzerine mutfaktan aldığım çamaşır ipiyle boğazını iyice sıkıp onu öldürdüm. Sonra da evimizin kömürlüğünden aldığım keserle kafasına birkaç kez vurdum.”

Haberin Devamı

Kızını boğduğu ipin ellerini kanattığı da dikkat çeken Şermin Ceylan tutuklandı.

Saadet KEFAL/DHA