Spor Şimdi de Mark Hughes iddiası

Şimdi de Mark Hughes iddiası

Paylaş
Şimdi de Mark Hughes iddiası

İngiliz Daily Mirror gazetesi, Türk Milli Takımı'nın teknik direktörlüğü için Mark Hughes'a teklif götürüldüğünü iddia etti

Gazete, Futbol Federasyonu yöneticilerinin bir süre önce Manchester City’deki görevinden alınan Mark Hughes’u yeni teknik direktör adayları listesinin en başına koyduğunu ileri sürerek, "Mark Hughes, Türk Milli Takımı’nın teknik direktörlüğü için teklif aldı" ifadesini kullandı.

Ayrıca, "Futbol Federasyonu’nun konuyla ilgili Hughes’un ağzını aramak için hamle yaptığının ve Blackburn Rovers’ın eski orta saha oyuncusu Tugay ile bir ekip oluşturmak istediğinin anlaşıldığını" ifadeleri yer aldı.

Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu’nun, Mark Hughes’un Manchester City’deki antrenör ekibinin bir üyesi olduğunu anımsatan gazete, Tugay için "hâlâ bir milli kahraman olarak görülüyor" değerlendirmesinde bulundu.

Gazete, Hughes’un geçen ay görevinden alınması ve yerine İtalyan Roberto Mancini’nin getirilmesinin ardından Tugay’ın da Manchester City’den ayrıldığını belirtti.

Galli teknik adamın Manchester City’den 3 milyon sterlinlik tazminat beklediğini ifade eden Daily Mirror, Hughes’un görevinden alınmasından sonra yaşadığı hayal kırıklığının ardından şimdi teknik direktörlük kariyerinde bir sonraki hamleyi değerlendirdiğini yazdı.

Haberin Devamı