Dünya Şimdi de seks kaseti skandalı

Şimdi de seks kaseti skandalı

Paylaş
Şimdi de seks kaseti skandalı

Malezya'da bir erkekle cinsel ilişki ve fiili livata suçundan yargılanan muhalif lider Enver İbrahim'e şimdi de zina iddiası

Malezya’da iki yılı aşkın süredir bir erkekle cinsel ilişki yaşamak suçundan yargılanan muhalif lider Enver İbrahim’e eyalet seçimlerine iki hafta kala zina suçlaması getirildi. 63 yaşındaki muhalif lideri bir kadınla seks yaparken gösteren gizli kamera çekimleri önceki gün internete sızdırıldı.

Halen 25 yaşındaki yardımcısı ile fiili livata suçundan 20 yıl hapis cezasıyla yargılanan evli ve 6 çocuk babası Enver İbrahim, seks kasetindekinin kendisi olmadığını belirterek, “Görüntülerdeki kişi ben değilim. İktidar partileri seçimlerde benim başarımı dinamitlemek için bu kaseti sızdırdı” açıklamasında bulundu.

EŞİ VE KIZI DA İBRAHİM'İ SAVUNDU

İbrahim’in eşi Wan Azize Wan Ismail ve kızı da muhalif liderin arkasında durarak kasetin sahte olduğunu açıkladı. Dün bir basın toplantısı düzenleyen Wan Azize, “Söz konusu kasedi internetten bulup ailemle birlikte izledim. Bu görüntülerdeki insan fiziksel olarak eşimden tamamen farklı” diye konuştu.

Haberin Devamı



Eşi hakkındaki suçlamaların saçma, temelsiz ve rezilce olduğunu dile getiren Wan Azize, “İktidar partileri, Borneo Adası’ndaki en büyük ve önemli olan Sarawak eyaletini seçimlerde kaybedeceklerini anladılar. Kocamı karalayarak onun lideri olduğu Ulusal Adalet Partisi’ne oy kaybettirmeye çalışıyorlar” açıklamasında bulundu.

2008 YILINDA TÜRK ELÇİLİĞİNE SIĞINMIŞTI

2008 yılında yanında çalışan bir kişi ile eşcinsel ilişkiye girip fiili livatada bulunduğu iddiasıyla aranırken kendisine siyasi linç yapıldığını söyleyerek Türk Büyükelçiliği'ne sığınan Enver İbrahim’in Malezya yasalarına göre ağır hapis cezası gerektiren bu suçtan yargılanmasına devam ediliyor.

VATAN