Spor Şimdi moda Fener

Şimdi moda Fener

Paylaş
Şimdi moda Fener

Dünyanın En İyi Futbol Takımları sıralamasında Galatasaray art arda aldığı kötü sonuçlarla önlenemez bir düşüşe geçti. Son haftaların formda takımı Fenerbahçe ise 3 basamak yükseldi

Fenerbahçe için şubat ayı kabus gibi geçmişti. Bu dönemde kötü sonuçlara imza atan Sarı- Lacivertliler, liderliği kaybetmiş şampiyonluk yolunda ağır yaralar almıştı. Galatasaray ise parlak bir dönem geçiriyordu.

Bu durum rakamlara da yansırken Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonunun (IFFHS) açıkladığı Dünyanın En iyi Futbol Takımları sıralamasında iki ezeli rakip arasında açık ara fark vardı.

Cim Bom 14, Kanarya ise 23. sırada yer alıyordu. Ancak son dönemde roller tersine döndü. Galatasaray art arda kötü sonuçlar alırken buna karşılık Fenerbahçe toparlanıp müthiş bir atağa kalktı.

ASLAN YİNE ÖNDE AMA...

Dün açıklanan Dünyanın En iyi Futbol Takımları sıralamasında da bu durum açıkça görüldü. Son olarak Sivas’ta ummadığı bir beraberlik alıp zirve yarışında ağır hasar gören Sarı-Kırmızılılar 4 sıra gerileyip 18. sıraya düştü.

Sarı-Lacivertliler ise 3 basamak yukarıya çıkıp, 20. sırada yer aldı. Kanarya aynı zamanda Süper Lig’de şampiyonluğun en önemli adayları arasına da adını yazdırdı.

Değerlendirmede; Beşiktaş 116, Trabzonspor 144 ve lider Bursaspor 222. sıraya yükseldi. İstanbul Belediye de (329) ilk kez ilk 350 takım arasında yer aldı.

Haberin Devamı