Osman Şenher ŞİMDİ OLDU
HABERİ PAYLAŞ

ŞİMDİ OLDU

Haberin Devamı

Milli Takımlar Teknik Direktörü Guus Hiddink’i geldiği günden beri eleştirdik... 2010 Dünya Kupası’na gidemeyen başarısız bir milli takım var. Neden aynı futbolcularla yola devam ediyorsun. Milli takımın formasını rekabete niçin açmıyorsun” diyorduk.
Dün gece Dünya İkincisi Hollanda karşısında sahada değişik bir milli takım vardı. Yenilmelerine rağmen ortaya koydukları futboldan, mücadeleden, hepimiz memnun kaldık. Bu milli takım, ilerisi için ümit verdi.
Dev Hollanda karşısında yediğimiz gol İsmail Köybaşı’nın bireysel hatasından kaynaklandı. Topu taça atacağına rakibin üstüne vurdu. Pozisyonun devamında kalemizde gol gördük.
[[HAFTAYA]]
Bunun haricinde Kayserisporlu 21 yaşındaki stoper Serdar Kesimal hatasız oynadı. Servet ile çok iyi ikili oldular. Orta sahada Selçuk İnan, Sabri ve Nuri Şahin mükemmele yakın oynadılar. Bir de buraya Emre Belözoğlu’nun katıldığını düşünün...
Hücumda Burak Yılmaz ve Umut, Hollanda defansını çok zorladılar. Burak’ın biraz şansı olsaydı maçın başında milli takımımızı galip getirecek golü atabilirdi. Çok gol pozisyonuna girdik. Hollanda defansını karıştırdığımız çok pozisyonlar oldu. Kazım’ın yüzde yüz atamadığı fırsatlar yakaladık.
Hele oyunun son bölümünde giren Trabzonsporlu Engien Baytar şu an için Türkiye’nin en formda futbolcusu... Bu futbolcuda ısrar edilirse milli takımımıza çok büyük yarar sağlar.
Sonuçta; bundan sonra milli takımda oynayacak futbolcular, ayrı bir ruhla oynamak mecburiyetinde kalacak. Milli takım forması kimsenin tapulu malı değildir. Hiddink’e “Bravo” diyorum. Sonuna kadar da arkasında duracağız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder