Magazin Simge Fıstıkoğlu'nun nişanlısı Emre Tavukçuoğlu ne iş yapıyor?

Simge Fıstıkoğlu'nun nişanlısı Emre Tavukçuoğlu ne iş yapıyor?

Paylaş
Simge Fıstıkoğlu'nun nişanlısı Emre Tavukçuoğlu ne iş yapıyor?

NTV spikeri Simge Fıstıkoğlu geçtiğimiz gün evliliğe ilk adımı atarak nişanlandı. Peki, sevilerek takip edilen sunucu Simge Fıstıkoğlu kiminle nişanlandı sorusu birçok takipçi tarafından merak konusu oldu. Simge Fıstıkoğlu ne zaman evleniyor? Nişanlısı Emre Tavukçuoğlu kimdir, ne iş yapıyor?  Magazin gündeminin yeni gelişmesi ile ilgili detaylar haberimizde...

Simge Fıstıkoğlu evleniyor, peki kiminle! Hayranları ise kiminle evleniyor sorusuna cevap arıyor. İki yıldır birliktelik yaşadığı Simge Fıstıkoğlu, Emre Tavukçuoğlu ile evliliğe giden yolda ilk adımı attılar ve ailesinde gerçekleşen bir törende sözlendiler. O anlar da sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Canlı yayın performansına çok güvenen ve "Türkiye'de en iyisi benim" diyerek işinde ne kadar iddialı olduğunu vurgulayan Simge Fıstıkoğlu kimdir, erkek arkadaşı Emre Tavulçuoğlu kimdir, ne iş yapıyor ? Simge Fıstıkoğlu canlı yayında yaptığı kazalarla da adını sıkça duyurmuştu. İşte detaylar...


SİMGE FISTIKOĞLU KİMDİR?


İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra başlayan medya kariyerinde 2006 yılında ekranlarla tanışan Fıstıkoğlu, Habertürk'ün spor müdürlüğü göreviyle genç yaşta yöneticilikle tanıştı. Fıstıkoğlu kariyerine, Üniversite son sınıftayken başladığını söylüyor. Yazı yazmayı çok seven Fıstıkoğlu, Stajımın sonrasında ise televizyona geçme düşünceleri başlamıştı ve gelen spor spikerliği teklifini hemen olumlu olarak değerlendirdim. diyor.

12 Aralık 1982 tarihli doğumlu Simge Fıstıkoğlu, Medyaya ilk adımını Elle Decor Dergisi ile attı. 6 aylık stil editörlüğü deneyiminden sonra yazılı basın yerine görsel basında çalışmak istedi. Simge Fıstıkoğlu, televizyon dünyasına 2006 yılında spiker ablasının ısrarıyla girmiştir. Ablası, Sinem Fıstıkoğlu özel bir televizyon kanalında sunuculuk yapmaktadır.

SİMGE FISTIKOĞLU INSTAGRAM HESABI

SİMGE FISTIKOĞLU KİMİNLE EVLENİYOR? EMRE TAVUKÇUOĞLU KİMDİR


Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu'nun nişanlısı Emre Tavukçuoğlu kimdir? Yakından tanıyalım...
Emir Tavukçuoğlu aslen Rize‘lidir. Düğünlerinin ise 2018 yılının Nisan ayı gibi gerçekleşmesinin planlandığı açıklanan Tavukçuoğlu yaşantısını İstanbul Kadıköy‘de sürdürmektedir. Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu’nun şirketi bugüne kadar İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi civarında 100’ün üzerinde projeye imza atmıştır. Ayrıca geliştirdikleri inşaat teknolojileri ile estetik bir trend yakaladıklarını, Bağdat Caddesinin kendine has yeşil dokusunu korumaya özen göstererek projelerini yürüttüklerine açıklamıştır. Tavukçuoğlu Gayrimenkul Bağdat Caddesi’nin semt haline gelmesinde öne çıkan şirketlerin başında yer almaktadır.

Haberin Devamı