Siyaset 'Simit satarak nasıl dolar milyarderi oldun?'
Paylaş
'Simit satarak nasıl dolar milyarderi oldun?'

Kılıçdaroğlu, 2002'de “Simit satarak, su satarak buralara geldim” diyen Başbakan Erdoğan'a dün Burdar'da sordu: Su ve simit satarak, nasıl dolar milyarderi oldun? Çık millete dürüstçe anlat

‘RECEP BEY YÖNETEMİYOR’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘Referandumda Hayır’ mitinglerine dün Burdur ve Isparta ile devam etti. Kılıçdaroğlu, “Anayasa değişikliğine ‘Evet’ derseniz Recep Bey’i, ‘Hayır’ derseniz demokrasiyi kurtarırsınız” dedi.

Türkiye’yi AK Parti’nin yönetmediğini öne süren Kılıçdaroğlu, “Sen bu ülkeyi yönetmiyorsun Recep Bey, uzaktan birileri bu ülkeyi yönetiyor. Sen aracısın. Taşeron hükümete son” diye konuştu.

‘BEN MEMUR KEMALİM’

Başbakan Erdoğan’ın 2002’de henüz başbakan değilken Burdur’da “Ben buraya tırnaklarımla geldim. Simit sattım, mahalle aralarında su sattım.

Onlar salon sosyetesi” dediğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Hayatımda hiçbir zaman salon sosyetesi olmadım. Salon sosyetesi görmedim de bilmiyorum da.

Bu ülkeye 27.5 yıl memur olarak hizmet ettim. Memur Kemal olmakla da övünüyorum” dedi. Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

'ÇIK YİĞİTÇE ANLAT’

Size soruyorum, mahalle aralarında simit satarak, mahalle aralarında limonata ve su satarak dolar milyarderi olan var mı dünyada? Bizim ülkemizde var,

Recep Bey var. Şimdi Burdur halkının önünde soruyorum, Recep Bey, mahalle aralarında su satarak, simit satarak, limonata satarak nasıl dolar milyarderi oldun, çık millete onu anlat. Dürüstçe, yiğitçe çık anlat.

Haberin Devamı