Türkiye (Son Dakika) Simit satmaya giderken öldü

Simit satmaya giderken öldü

Paylaş
Simit satmaya giderken öldü

Konya'da 51 yaşındaki Muhittin Yılmaz, 3 tekerlekli bisikletiyle adliye binası önünde simit ve çay satmaya gittiği sırada bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Kaza, bugün saat 05.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Cemil Çiçek Caddesi’nde meydana geldi. Bir bankadan emekli olan ve adliye binası önünde seyyar çay ve simit satan Muhittin Yılmaz, bugün de 3 tekerlekli bisikletiyle adliye önüne gitmek için yola çıktı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer27859","27859","201503","27859-267643.jpg","1", "0","Simit satmaya giderken aracın çarpması sonucu öldü");

Adliye binasına yaklaşık 800 metre kala Yılmaz’ın kullandığı bisiklete sürücü ve plakası belirlenemeyen araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere savrulan Yılmaz, devrilen bisikletinin yanında hayatını kaybetti. Etrafa ise simit, poğaça, malzemeleri ve madeni paraları savruldu.

Polis, Yılmaz’ın etrafa savrulan paralarını toplayıp bir poşete koydu. Yılmaz’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Polis, kaçan sürücü ve aracın plakasını belirlemek için çalışma başlattı.

DHA