Spor Simon Kjaer'in talipleri artıyor

Simon Kjaer'in talipleri artıyor

Paylaş
Simon Kjaer'in talipleri artıyor

Liverpool, Monaco ve Lille’den sonra Sevilla da Simon Kjaer için devreye girdi. İspanyol ekibi, Danimarkalı için 10 milyon Euro teklif etti. Fenerbahçe ise kapıyı 15 milyon Euro’dan açtı.

Fenerbahçe’de geleceği en çok merak edilen isim Simon Kjaer. Taraftar, Danimarkalı stoperin ayrılmasını istemiyor. Ancak hem Finansal Fair Play anlaşması hem de Kjaer’in eşi Eline Gollert’in Türkiye’den ayrılmak istemesi yönetimin elini kolunu bağlıyor.

Yıldız futbolcuya her geçen gün yeni bir takım talip oluyor. İngiliz devi Liverpool’un yanı sıra Fransız ekipleri Monaco ve Lille, Kjaer’i kadrosuna katmak istiyordu.

SEVİLLA'DAN 10 MİLYON EURO


28 yaşındaki oyuncu için harekete geçen son ekip Sevilla oldu. İspanya’nın Endülüs bölgesi gazetelerinden El Desmarque, Kırmızı-Beyazlıların Fenerbahçe’ye 10 milyon Euro (41 milyon TL) teklif ettiğini yazdı.

Ancak yönetim, Kjaer için pazarlığa 15 milyon Euro’dan (61 milyon 500 bin TL) başladı. Adil Rami’nin yerini yıldız bir isimle doldurmak isteyen Sevilla’nın teklifini 12 milyon Euro’ya (49 milyon 200 bin TL) yükseltmesi bekleniyor.

Haberin Devamı