Siyaset 'Şimşek' gibi açıklama
Paylaş
'Şimşek' gibi açıklama

CHP İstanbul İl Başkanlığına getirilen Berhan Şimşek, ilk açıklamasında AK Parti'yi topa tuttu

CHP İstanbul İl Başkanlığına getirilen Berhan Şimşek, yeni görevinde ilk açıklamasını gazetecilerin sorularının yanıtlayan Şimşek, İstanbul’un sorunlarına çözüm üreteceklerini belirtirken, “İstanbul’u, AKP çiftliği gibi yedirmeyeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul’un kötü yönetildiğini savunan Berhan Şimşek, yarından itibaren göreve başlayacaklarını belirtirken, “İstanbul’u, AKP çiftliği gibi yedirmeyeceğiz. Bir Kadir Topbaş, bir Tayyip Erdoğan çiftliği gibi yedirmeyeceğiz. Bunu kavga için söylemiyorum. Saklanacak, gizlenecek bir şeyimiz yok” dedi.

Temiz siyaseti getireceklerini söyleyen Şimşek, iktidara seslenerek, “77 göbeğimizi, 77 sülalemizi araştırabilirler. Berhan Şimşek'in de araştırabilirler, Ama yorulurlar. Çünkü A4 kağıdının üzerinde bir kalem ucu kadar leke bulamayacaklar. Biz lekesiz bir siyaset, lekesiz bir toplum oluşturacağız” dedi.

İstanbul’un sorunlarına çözüm üreteceklirini belirten Şimşek, bunun için İstanbul halkıyla birlikte çalışacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

(ANKARA / DHA)