Magazin Sinan Akçıl Hadise'ye taş attı

Sinan Akçıl Hadise'ye taş attı

Paylaş
Sinan Akçıl Hadise'ye taş attı

Sinan Akçıl, konserinde önce eski sevgililerinden özür diledi; ardından 'Atma' şarkısıyla Hadise'ye taş attı!

Ünlü müzisyen Sinan Akçıl, ilk solo albümünün ilk konserini önceki akşam Sortie'de verdi. Büyük bir kalabalığın dinlemeye geldiği Akçıl, birbirinden ünlü isimleri de sahnede ağırladı. Sinan Akçıl, Bengü'nün yanı sıra bir ara adının birlikte anıldığı Hande Yener ve eski sevgilisi İzel ile düet yaptı. Sinan Akçıl, şarkıları kadar sözleriyle de dikkat çekti. Müzisyen, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Bir röportajımda; 'şarkılarımın sayısı eski sevgililerimden fazla' dediğim yazıldı. Ben böyle bir şey söylemedim. Eski aşklarımdan özür dilerim." Sinan Akçıl, 'Bana yanlış yerlerinden atma' dediği şarkısı için şunları dedi: "Bu şarkı toplumsal değil ama kişisel mesajlar içeriyor." Akçıl, sözleriyle şarkılarında kendisine gönderme yapan eski aşkı Hadise'ye gönderme yaptığını itiraf etti.

KAPTAN COŞTU!
Konseri eşi ve Petek Dinçöz-Can Tanrıyar çiftiyle izleyen Erkan Petekkaya, bir ara sahneye çıktı. Ali Kaptan, Sinan Akçıl'la yaptığı düetle büyük alkış aldı.

GÜZELLER GEÇİDİ
Ünlü şarkıcı, sahneye önce Bengü'yü davet etti. Sinan Akçıl'ın düet yaptığı diğer isim ise adının aşk haberlerine karıştığı Hande Yener oldu.

SABAH

Haberin Devamı