Spor Sinan Engin, Ahmet Çakar'dan öcünü böyle aldı

Sinan Engin, Ahmet Çakar'dan öcünü böyle aldı

Paylaş
Sinan Engin, Ahmet Çakar'dan öcünü böyle aldı

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig 33. haftasında elde ettiği şampiyonluğun ardından spor kamuoyunda özellikle futbol programlarında birbirinden sürpriz anlar yaşandı. Beyaz Futbol'da Sinan Engin, Beşiktaş'ın şampiyon olmasının ardından canlı yayında Ahmet Çakar'a sürpriz bir hediye verdi.

Beşiktaş'ın, Gaziantepspor deplasmanında 4-0 kazandığı maçın ardından Beyaz Futbol'da Sinan Engin, Ahmet Çakar'a canlı yayında sürpriz bir hediye verdi.

Sezon boyunca Beşiktaş'ın hakem hatalarından nemalandığını söylemesine tepki gösteren Sinan Engin, özellikle son haftalarda Çakar'ın, "Baykuş'tan rahatsızım. Rahatsız edici bir hayvan." dedikten sonra Sinan Engin şampiyonluk sonrası sana bir hediye vereceğim diye yanıtlamış ve intikam yemini etmişti.

AHMET ÇAKAR: "NE TAKARSAN TAK RAZIYIM."


Ahmet Çakar, Sinan Engin'in kendisine verdiği hediyenin ardından "Ben Beşiktaş şampiyon olamaz demedim. Ne takarsan tak razıyım." dedi. Sinan Engin Beyaz Futbol canlı yayında Ahmet Çakar'ın gömleğine yapıştırmalı 3 yıldız taktı ve "Hocam sana 3 yıldız taktım. Beşiktaş şampiyon." diyerek bu yıldızları hediye etti.

AHMET ÇAKAR: "TİNER KOKUSU ALDIM"


"Bu yıldızlar belli ki boyanmış. Bir tiner kokusu aldım. Gönderme değil bu boyanmış sanki."

İşte o görüntüler:

Haberin Devamı