Magazin Sinan'dan Hadise'ye rest

Sinan'dan Hadise'ye rest

Paylaş
Sinan'dan Hadise'ye rest

Sinan Akçıl, Hadise özür dilemezse yeni albümdeki dört şarkısını geri alacak

Hadise ile 2 yıllık ilişkisi önceki hafta son bulan ünlü müzisyen Sinan Akçıl, eski sevgilisinin ablası Hülya Açıkgöz’e tepkili. Milliyet'in haberine göre Akçıl, Hadise’nin ablasının biten ilişkiyle ilgili yanlış anlaşmalara meydan verecek yorumlar yapmasından dolayı büyük rahatsızlık duyduğunu anlattı. Akçıl, ayrılmadan önce Hadise’ye verdiği yeni albümündeki 4 şarkıyı, Açıkgöz kendisinden özür dilemezse geri çekeceğini açıkladı.

'HADİSE'NİN YERİ AYRI'

Yeni albümünü Seyhan Müzik’ten çıkaracak Hadise’nin plakçısı Bülent Seyhan’la görüşen Akçıl’ın “Hadise’nin bende yeri ayrı. Şarkılar ona özel ama beni aldatan adam durumuna sokan ablasının davranışlarının şaşkınlığını yaşıyorum. Tek bir şartım var. O da, iki kişilik yaşanması gereken ilişkimize burnunu sokan ablasının benden özür dilemesi... Ancak o dört şarkıyı bu şartla verebilirim” dediği öğrenildi. Bülent Seyhan da konuyla ilgili gerekeni yapacağını belirtti.
Hülya Açıkgöz ise Akçıl’a şarkılarla ilgili ödemelerin yapıldığı ve gerekli izinlerin alındığını iddia etmişti.

HADİSE'NİN ABLASI NE DEMİŞTİ?

Abla Hülya Açıkgöz, Hadise’nin Sinan Akçıl’ın telefonunda gördüğü eski sevgilisine ait mesaj ve fotoğraflarla ilgili olarak “Hadise öyle bir şeye şahit oldu ki, ilişkiyi 5 dakikada bitirdi” açıklamasını yapmış ve kafalarda soru işareti bırakmıştı.

Haberin Devamı