Gündem Sınav salonunda bayıldı

Sınav salonunda bayıldı

Paylaş
Sınav salonunda bayıldı

Sivas'ta YGS'ye Cumhuriyet Üniversitesi'nde giren Hilal Erdem, sınavın başlamasının ardından baygınlık geçirince ambulans ile hastaneye kaldırıldı

Saat 10.00’da başlayan YGS için erken saatlerde aileleri ile sınav merkezlerine gelmeye başlayan öğrencilerin, çoğu heyecanlı göründü. Yoğun güvenlik önlemleri altında sınava alınan öğrencilerin üzerleri özenle arandı.

Haberin Devamı

ÖSYM’nin sitesinden aldıkları sınav giriş belgesi ile sınav merkezlerine gelen öğrenciler, üzerlerinde bulunan, madeni para, kağıt, peçete, mendil, kol saati gibi eşyalarını girişte bulunan masaların üzerine bırakarak sınav salonuna alındı. Başörtüsü konusunda kısıtlama getirilmedi. Adaylar başörtülü olarak da sınava girdi.

SINAV HEYECANINA DAYANAMADI

Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesi’nde sınava giren Hilal Erdem, sınav başladıktan 15 dakika sonra baygınlık geçirdi. Sınav salonundaki görevliler tarafından dışarı çıkarılan ve bir banka yatırılan Erdem, çağrılan ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan öğrencinin sınav heyecanına yenik düştüğü ifade edildi.

Kangal İlçesi’ne bağlı Alacahan Beldesi’nden sınava girmek için Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesi’ne gelen Abdülsamet Seyfikli ise, 25 dakika geç kaldığı için sınav görevlileri tarafından içeri alınmadı. Çocukları sınava giren aileler ise okul bahçelerinde dua okuyarak içerdeki öğrencilere destek olmaya çalıştı. Sınav salonlarına yakın yerlerde oturan aileler polisler tarafından uzaklaştırıldı.

Haberin Devamı