Advertorial Sınavsız Üniversitede Yeni Dönem
Sponsorlu

Sınavsız Üniversitede Yeni Dönem


Paylaş
Sınavsız Üniversitede Yeni Dönem

Geleceğiniz için kaçırılmayacak bir fırsat. Hemen incele!

St. Clements Üniversitesi Türkiye Kampüsleri, yeni dönem kayıtlarını almaya başladı. 2011 yılında mezunlarını vermeye başlamış ve önemli kadrolarda mezunları olan Üniversite’nin dünya çapında onlarca kampüsü bulunuyor.

Özellikle Klinik Psikoloji ve Uluslararası Hukuk alanlarında uzman akademisyen kadrosu ile Açık Öğretim’de başarısı yoğun ilgili gören St. ClementsUniversity, Psikoloji, Uluslarası Hukuk ve İşletme alanlarında Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora bölümlerine sahip.

Lisans Bölümüne kayıt için Lise mezunu olmak yeterli. Yüksek Lisans ve Doktora için de herhangi bir sınav gerektirmeyen Üniversite’nin harç bedelleri ise aylık taksitler halinde ve her bütçeye uygun seçeneklerle belirlenmiş.

Şu ana kadar işsiz hiçbir mezunu bulunmayan Üniversite’nin Uluslararası başarısı, kadrosu ve akademik çalışmaları, güncel, psikolojik, aktüel ve süreli, süresiz yayınlar ile de desteklenmekte.

Amaçlarının “bilim adamı” kalitesinde akademisyen oluşturmak olduğunu belirten Üniversite akademisyen, yönetim ve öğrencileri, başarı ve istikrarlarını her geçen gün de teyit etmekteler.

St. Clements Üniversitesi’ne başvuru ve her türlü soru için faydalanılacak linki ise: www.stclements.eu