Magazin Sinem Öztürk yeni imajı hakkında konuştu

Sinem Öztürk yeni imajı hakkında konuştu

Paylaş
Sinem Öztürk yeni imajı hakkında konuştu

Eşi Mustafa Uslu ile birlikte Hayati Tehlike filminin galasına katılan Sinem Öztürk, yeni imajıyla ilgili eşinin verdiği tepkiyle ilgili konuştu

Sinem Öztürk, galaya eşi Mustafa Uslu ile katıldı. Öztürk, yeni imajıyla ilgili de eşinin ilk tepkisinden bahsetti. ‘Paramparça' dizisinde bu sezon rol almaya başlayan oyuncu, saçlarını da dizi için kestirdiğini açıkladı.

'BENİ GÖRDÜ DONDU KALDI'



“İlk kestirdiğimde Mustafa'nın haberi yoktu eve gittiğimde beni gördü dondu kaldı, ne diyeceğini bilemedi. Bana çok beğendiğini söyledi ama ben inanamadım” diyerek espri yapan Öztürk, daha sora filme girdiler.


SİNEM ÖZTÜRK KİMDİR?

Oyuncu ve sunucu Gözde Sinem Öztürk, İstanbul'daki Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümünü bitirdi. Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekti.Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Arka Sıradakiler adlı dizide Gamze karakterini canlandırdı. 18 Nisan 2014 tarihinde final yapan ve atv'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Şükran'ı oynadı. Ayrı zamanda TRT Türk'te yayınlanan Fikir Atölyesi isimli programı sundu. 2015'te Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırmıştır.







Sinem Öztürk ve eşi Mustafa Uslu tatilde

Haberin Devamı