Yaşam Sinema ve TV artık taşınabilir

Sinema ve TV artık taşınabilir

Paylaş
Sinema ve TV artık taşınabilir

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, televizyon ve sinemayı taşınabilir hale getirdiklerini belirterek, 'Tivibu' projesini anlattı

Yılmaz, TTNET’in "EVET" konsepti çerçevesinde oluşturduğu vizyonun "televizyon ve sinemayı taşınabilir hale getiren" ilk ürünü olan "Tivibu"nun tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında TTNET’in 4 yıl önce bir internet servis sağlayıcısı olarak hizmete başladığını, ancak geçen zaman içerisinde müşterilerinin tüm iletişim ihtiyaçlarını tek başına karşılayan bir operatör haline geldiğini bildirdi.

Her geçen gün rekabet alanlarını genişlettiklerini ve bunun için yeni servisler ve yeni ürünler sunduklarını dile getiren Yılmaz, "Yakın zaman içinde ’TTNET SES’, ’TTNET IP TV’ gibi servislerimizi de tanıtacağımız toplantılarda bir arada olacağız.

Bugün ise ’Tivibu’yu tanıtıyoruz. Televizyon ve sinemayı taşınabilir hale getirdik. ’Tivibu’yla artık siz neredeyseniz, televizyonunuz da sizinle birlikte" diye konuştu.

TTNET’in, "Türkiye’nin lider, dünyanın ise 13. büyük ADSL operatörü" olduğuna dikkati çeken Yılmaz, müşterilerine değer katacak çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Soruları da yanıtlayan Yılmaz, bir soru üzerine "Tivibu"ya şu an için cep telefonundan bağlanılamadığını, ancak yakın zamanda bunun sağlanabilmesi için çalıştıklarını bildirdi.

Tahsin Yılmaz, diğer bir soru üzerine de şu anda 5,9 milyon ADSL kullanıcısı abonelerinin olduğunu belirterek, tüm abonelerinin "Tivibu" abonesi de olmasını hedeflediklerini ifade etti.

FİYATLAR NE KADAR?

"Tivibu"da Standart ve Standart Plus olmak üzere iki farklı üyeliğin bulunduğunu anlatan Onuk, Standart Paket içerisinde, yerli ve yabancı televizyon kanalları ve "Tekrar İzle" ile "Durdur İzle" özelliklerinin bulunduğunu söyledi.

Standart Plus Paket’inde ise Standart Paket’e ilave olarak, yerli ve yabancı filmler, popüler diziler, belgeseller, çocuk, yaşam ve eğlence programları gibi farklı türde içerikleri kapsayan "Seç İzle" özelliğinin yer aldığını ifade eden Onuk, "Nisan ayı sonuna kadar Tivibu Standart Plus Paket üyeliği ayda sadece 1 lira olacak.

Ayrıca 30 Nisan’a kadar Tivibu üyesi olan TTNET müşterileri, 1 Mayıs’tan itibaren 31 Aralık’a kadar Standart Paket için 1 lira, Standart Plus Paket için ise 4 lira ödeyecekler" diye konuştu.

Murat Onuk, "Tivibu"da "Kirala İzle" içerisinde yer alan film fiyatlarının da lansman kampanyası süresince 50 kuruş ile 3 lira arasında değiştiğini sözlerine ekledi.

2

Haberin Devamı