Kültür - Sanat Sinemalarda bu hafta...
Paylaş
Sinemalarda bu hafta...

Bu hafta sinemalarda yedi yeni film gösterime giriyor. İşte o filmler

EJDERHA DÖVMELİ KIZ

Haberin Devamı

Suç ve gizem dolu bir film olan Ejderha Dövmeli Kız Stıeg Larsson'un uluslararası best-seller kitabından uyarlandı. Kitabının başarısını göremeden hayata veda eden yazarın sürükleyici romanından uyarlanan film şimdiye kadar 100 milyon doların üzerinde gişe hasılatı elde etti. Filmde, 40 yıl önce işlenen bir cinayeti araştıran bilgisayar korsanı kız Lisbeth Salander’ın daha büyük bir dizi cinayeti açığa çıkarması anlatılıyor.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2811","2811","201009","2811-10.jpg");

GARİP BİR AŞK ÖYKÜSÜ

İlginç bir konusu olan komedi türündeki bu filmde, çocukluklarından beri arkadaş olan Zack ve Miri’nin ekonomik sıkıntılarından kurtulmak için yetişkinlere göre filmler çekmeye başlıyorlar. Bu sırada birbirlerine olan platonik aşkları da depreşiyor. Haftasonu için ideal bir eğlencelik.

Haberin Devamı

ŞEYTAN

Bir gökdelenin asansöründesiniz. Aklınızda sürekli ‘Ya bir arıza olur ve asansörde kalırsam’ düşüncesi dolaşıp duruyor. Filmdekilerin de korktukları başlarına geliyor. Ancak tek sorunları bu değil, çünkü içlerinden biri şeytan.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2812","2812","201009","2812-3.jpg");

BÜYÜK OYUN

Yönetmenliğini Atıl İnaç’ın üstlendiği film, ABD’nin Irak’ı işgal sürecinde direnişçileri yakalamak için operasyon yapan askerlerin bastığı köyde bütün ailesini kaybeden Cennet’in hikayesini anlatıyor. Uluslararası ödüllü filmin çekimleri Kuzey Irak’ta Erbil ve Musul çevresinde başlayıp Türkiye;de Urfa ve Adıyaman bölgesinin zorlu doğa şartlarından sonra İstanbul’da tamamlandı. Film, Amerika ve Kanada’da da gösterime girmişti.

TİNKER BELL VE PERİ KURTARAN

Fantastik meraklıları ve küçük izleyiciler için "Tinker Bell ve Peri Kurtaran" vizyonda. Gülben Ergen ile Ayşe Arman’ın Türkçe seslendirme kadrosunda yer aldığı film, her yaştan bütün aile bireyleri için sihirli bir eğlence vaat ediyor.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2813","2813","201009","2813-4.jpg");

CAMINO

Film 1985 yılında 14 yaşındayken kanserden ölen Alexia González-Barros'un gerçek yaşam hikayesini anlatıyor. Aşık olmak ve ölümle yüzleşmek gibi sert duyguları bir arada yaşayan genç kızın hayatı etkileyici bir biçimde anlatılmış.

Haberin Devamı

PARİS’TE SON KONSER

Fransa’da gişe rekorları kıran "Paris’te Son Konser" seyirciyle buluşuyor. Müzikal, komedi türündeki filmin yönetmenliğini Radu Mihaileanu yaptı. Eski orkestra şefi Andrei Filipov, orkestrasının üyelerini yeniden bir araya toplar. Tek bir konser için Moskova'dan Paris'e gidecek ve kendilerini Bolşoy Filarmoni olarak tanıtacaklardır.