Gündem Sinem'in sır ölümü

Sinem'in sır ölümü

Paylaş
Sinem'in sır ölümü

Gece yarısı bir ekekle gittiği otelin 4'üncü katından düştü

Diyarbakır’da 22 yaşındaki Sinem Pınar Kaçar dün gece otelin 4’üncü katındaki odadan düşerek yaşamını yitirdi. Polis, Sinem Pınar Kaçar ile birlikte otele giden ve olaydan sonra kaçan kimliği belirsiz erkeği ararken, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor.

Haberin Devamı

Diyarbakır’ın Eğil İlçesi’nde oturan ve Diyarbakır Devlet Hastanesi’nde gece otomasyon bölümünde işçi olarak çalışan Sinem Pınar Kaçar, iddiaya göre izinli olduğu dün bir akadaşında kalacağını belirterek ailesinden izin alıp kent merkezinde kaldı. Kaçar, dün gece saat 02.30 sıralarında yanında 30- 35 yaşlarında henüz kimliği belirlenemeyen bir erkekle kent merkezindeki otele gelip, yanlız kalacağını belirterek, kendi adına kayıt yaptırdı. Kaçar’ın yanındaki erkek, resepsiyon görevlilerine genç kızın alkollü olduğunu ve odasına bırakıp ayrılacağını söyledikten sonra onula birlikte otelin 4’üncü katındaki odaya çıktı.

Bir süre sonra gelen gürültüler üzerine caddeye çıkan otel görevlileri, Sinem Pınar Kaçar'ı yerde yatarken bulup, hemen polis ve 112 Acil Servis'i aradı.. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızın öldüğünü tespit etti. Sinem Pınar Kaçar’ın cesedi otopsi yapılamk üzere Devet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Polis, olayla ilgili otel görevlilerinin ifadesini alırken, Kaçar’ın otele birlikte geldiği erkeğin kargaşadan yararlanarak ortadan kaybolduğu belirtildi. Otel görevlileri verdikleri ilk ifadede, gürülüt üzerine dışarıya çıktıklarını belirterek, “Kızı yerde yatarken bulduk ve onunla ilgilendik. Bu nedenle birlikte otele geldiği erkeğin ne zaman çıktığını göremedik” dedi.

Polis, otelin güvenlik kamerası görüntüleriyle, genç kızın telefon kayıtlarını incelemeye alırken, ortadan kaybolan erkeği bulmak için çalışma başlattı.

FACEBOOK’TAKİ KARAMSAR MESAJLAR

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’a üye olan Sinem Pınar Kaçar’ın site üzerinden yaptığı konuşmalarında hayattan bıktığı mesajlarını yazması dikkat çekti.

Sinem’in arkadaşlarına yazdığı ve SE.SE. diye adlandırdığı birine sürekli göndermeler yaptığı karamsar mesajlar şöyle:
“Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım insan mı diye...Zindan olmuş dünya bana duvarını kendim ördüm.”

“Herkes kendine yakışanı yapar Se.Se. bu notum sana çok merak ediyorum. Sen ne zaman insanca davranacaksın hem kendine hem karşındakine. Ama sen bu soruyada cevap veremiyecek kadar yüreksizsin.”

Haberin Devamı

“Korkularım, endişelerim ve nöbetimle çok kötüyüm bugün.”

Canan ALTINTAŞ- Serdar SUNAR/DİYARBAKIR, (DHA)