Magazin Sinem'le Arda'nın özelini öğrenebilecek miyiz?

Sinem'le Arda'nın özelini öğrenebilecek miyiz?

Paylaş
Sinem'le Arda'nın özelini öğrenebilecek miyiz?

Sinem'le Arda'nın özelini öğrenebilecek miyiz?

Evlilikle ilgili her türlü program formatının ilgi gördüğü televizyon dünyamızın yeni evlilik programı Güney Kore çıkışlı ‘Evcilik Oyunu’, yeni katılan ünlülerle devam edecek. Uzun süredir birçok tanınmış isimle görüşme ve deneme çekimleri yapan yapımcılar, popçu Berksan ile Seren Serengil’in eski kocası Ozan Kaçmaz’ı ekrana getirecek.

Haberin Devamı

Ünlü kadınların programda doğal olamadıklarını düşünen yapımcılar, bu yeni ikilinin karşısına ise ünlü olmayan iki genç kız çıkartacak. ‘Çilek Dudaklarına’ şarkısıyla müzik dünyasına giriş yapan ve geçtiğimiz günlerde ikinci albümünü çıkaran ancak aynı ilgiyi henüz yakalayamayan Berksan, ‘Unutulmaz’ dizisinin başrol oyuncusu sevgilisi Özlem Yılmaz ile evliliğe giden ilişkisini geçtiğimiz haftalarda noktalamıştı.

"BÖYLE BİR ŞEY OLMAYACAK"

Öte yandan Sinem Kobal ile Arda Turan’a 500 bin liralık teklif götürüldüğü söylentilerine Sinem Kobal tepki göstererek, “Bu programda biz olmayacağız. Özel hayatımızın sözünü bile etmezken peşimize kameraları takacak halimiz yok. Biz böyle bir programda asla olmayız.” dedi. Şu sıralar ‘Küçük Sırlar’ adlı televizyon dizisinde oynamaya başlayan Kobal, kendini tamamen işine verdiğini ve sevgilisi Arda Turan’ın transfer haberleriyle ilgili yorum yapmayacağını belirtti. Kobal, Arda Turan’ın Almanya veya İngiltere’ye transfer olması halinde mesleği olan oyunculuğu bırakmayacağını daha önce açıklamıştı.

Haberin Devamı

Habertürk