Magazin 'Single çıkarmak dinleyiciye saygısızlık'

'Single çıkarmak dinleyiciye saygısızlık'

Paylaş
'Single çıkarmak dinleyiciye saygısızlık'

Yeni albümünde 12 şarkıya yer veren Yonca Lodi single çıkaran isimler için “Kolaya kaçıyorlar, dinleyiciye haksızlık ediyorlar” dedi Yeni albümü 'Milat'ı çıkaran Yonca Lodi, meslektaşlarına çattı

Süper FM’de bir programa katılan Lodi, single çıkaran şarkıcıların dinleyicilere saygısızlık ettiğini söyledi. Milliyet Cadde'nin haberine göre Lodi, “Ben single’ı dijital platformda paylaşmayı tercih ediyorum. Çünkü bir şarkının sekiz bin versiyonunu koyup albüm diye satışa sunmak kandırmak gibi geliyor. Yani çok sahte geliyor. Bu dinleyiciye haksızlık bence” dedi.

Haberin Devamı

'KOLAYA KAÇIYORLAR'

Şarkıcı,”Ben dinleyici olarak ne bekliyorsam dinleyicilerime de o şekilde davranıyorum. Ben bugüne kadar hiç single almadım mesela. Çünkü bir CD dinliyorsam onun arşiv niteliğinde olmasını tercih ederim.

Dinleyiciye büyük saygısızlık yapıyorlar” diyerek asla böyle bir çalışma yapmayacağını söyledi. Yeni albümünde 12 şarkıya yer veren Lodi, son zamanlarda hep single çıkartan birçok ünlü ismin olduğunu söyleyip, “Kolaya kaçıyorlar” ifadesini kullandı.

Yonca Lodi’nin bu açıklamalarından sonra Süper FM’e bağlanan birçok dinleyici kendisine hak vererek bu durumdan memnun olmadıklarını belirtti.