Ekonomi Sinpaş GYO ile Bomonti'de lüks yaşam

Sinpaş GYO ile Bomonti'de lüks yaşam

Paylaş
Sinpaş GYO ile Bomonti'de lüks yaşam

Sinpaş GYO’nun Şişli-Bomonti’de yaptığı ‘Queen Bomonti’de, lüks bir yaşam sunuluyor

Queen Bomonti’nin sunduğu ‘Highlife’ temalı evler sayesinde scooter’dan en lüks otomobile kadar istenilen araç seçilerek, şehir turuna çıkılabiliyor. SPA hizmeti ve özel terzi de projede öne çıkan hizmetlerden.


38. KATTA BALKON MODASI


Queen Bomonti’de 38. kata kadar balkon keyfi yapılabiliyor. Queen Bomonti’nin örnek daireleri geçtiğimiz günlerde ziyarete açıldı. Günümüzün dekorasyon trendleri ile tasarlanan örnek dairelerdeki alternatiflerinden birini seçerek, evinizi döşemeniz de mümkün. Queen Bomonti’nin en üst katındaki ise İstanbul manzarasına hakim ‘Crown Lounge’ var. Burada da özel kutlamalar yapılabiliyor.

‘KÖRFEZ’İN YAKIN LONDRA’SIYIZ’


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer projeyle ilgili olarak, “Türkiye artık Körfez ülkelerinin 'yakın Londra'sı. Özellikle İstanbul oldukça dikkat çekiyor. İstanbul’un yeni trendi ise hem şehri hem de parkıyla doğayı yaşayacağınız Queen Bomonti olacak. Bu projemizde bir ilke imza attığımızı düşünüyorum. Şehir merkezi artık yükselmek zorunda. Yüksek katlı bir bina insanları aslında değiştirmemeli. Bu projede bildiğimiz rezidans anlayışını tamamen yıkan, yine yeşil alanı içinde olan, büyük bir parkı olan, balkonları olan, açılabilir pencereleri olan, nefes alabilen büyük bir yapı yapma fikriyle yola çıktık. Fakat benzerleri hiç öyle değildi. Gerçekten de çok güzel bir beğeni ile karşılandık. En hızlı satış yapan rezidans projesi olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı