Magazin 'Sıra dışı' demek yetersiz kalıyor

'Sıra dışı' demek yetersiz kalıyor

Paylaş
'Sıra dışı' demek yetersiz kalıyor

Erkek gibi giyinen bir kız çocuğu... Doğum gününü Irak'taki mülteci kampında kutlayan bir erkek çocuğu... Hollywood yıldızları Angelina Jolie ile Brad Pitt bildiğiniz ebeveynlere hiç ama hiç benzemiyor!

Hollywood yıldızları Angelina Jolie (34) ile Brad Pitt’in (46), isimleri Maddox (8), Pax (6), Zahara (5), Shiloh (3) ve ikizler Knox ile Vivienne (20 aylık) olmak üzere üçü evlatlık 6 çocuğu bulunuyor. Angelina Jolie, Maddox daha 5 yaşındayken oğluna dövme yaptırmaya karar vermişti.
Hatta ana-oğul küçük çocuğa yapılacak dövmeyi bile seçmişti. Fakat son anda Brad Pitt, Maddox’un daha çok küçük olduğunu söyleyerek onlara engel olmuştu. 7 aylıkken Kamboçya’dan evlatlık alınan Maddox’a geçici dövme yapılmıştı. Maddox’un en büyük ilgisi ise silahlar ve Uzakdoğu dövüş sanatları.

Oğluna hançer alıyor

Maddox daha 6 yaşındayken Angelina Jolie “Oğlumun en sevdiği şey savaşlar ve silahlar. Anneler Günü için bana makineli tüfek resmi çizmişti. Bence çok tatlıydı” demişti. Angelina Jolie, oğlu 7 yaşındayken de “Oğluma hediye etmek için hançer koleksiyonu yapıyorum. Annem bana ilk hançerimi 11-12 yaşımdayken almıştı.
Bense Maddox’a şimdiden birkaç tane hediye ettim bile” diye konuşmuştu. Angelina Jolie ayrıca Maddox’un Japon savaşçısı samuraylara aşırı ilgisi olduğunu ve bir kişiyi korumak için şiddet uygulamanın doğru bir şey olduğunu düşündüğünü söylemişti. 3 yaşındaki Shiloh geçen hafta takım elbiseyle görüntülenmişti. Ondan önceki hafta ise erkek ceketi giyiyordu. Shiloh sık sık erkek şapkası hatta bazen kravat takarken görülüyor.
Shiloh 1 ay önce saçlarını kendi isteğiyle erkek çocuğu gibi kısacık kestirmişti. Annesi Angelina Jolie, kızı Shiloh için dünyanın en ünlü mağazalarının erkek bölümlerinden alışveriş yapıyor. Hatta Angelina Jolie’nin kızının erkek gibi giyinmesini özellikle desteklediği öne sürülüyor.

‘Benim adım John’

Brad Pitt ise kızının erkekliğe özenmesinin kıyafetlerle sınırlı kalmadığını söylüyor. Ünlü oyuncu “Shiloh 8 aydır kendi adıyla seslendiğimizde dönüp bakmıyor. Ama ona ‘John’ dediğimizde cevap veriyor”
diyor. John, Shiloh’un en sevdiği hikaye olan ‘Peter Pan’deki Wendy karakterinin kardeşinin ismi. Brad Pitt “Shiloh’a Peter Pan’i okuduğumuzdan beri ona ‘John’ diye seslenmemizi istiyor. ‘Shiloh’ deyince ‘Benim adım John’ yanıtını veriyor” diyor.

Şatoda yılda 2 ay inziva

Bazı uzmanlar Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin Shiloh’u cinsiyet ayrımcılığına karşı bir ‘silah’ olarak kullanmaya çalıştığını öne sürüyor. Ünlü çift, bütün Amerika’da eşcinsel evlilikleri yasal olana kadar evlenmeyeceklerini açıklamıştı.
Aileye yakın kaynaklar ünlü çiftin evinde daima bir kaos yaşandığını söylüyor. Ailenin tek rutini her yaz 2 ay boyunca Fransa’da bir şatoya kapanıp dünyayla ilişkilerini kesmeleri. İkizler Knox ve Vivienne doğmadan önce 50 milyon dolara (74.5 milyon TL) alınan şatoda 3 ayrı bina var. Birinde ailenin korumaları, diğerinde Brad Pitt ile Angelina Jolie, üçüncüde ise dadıları ile birlikte 6 çocuk kalıyor.

Dünyayı dolaşıyorlar

Bu 2 ayın dışında çift sürekli dünyayı dolaşıyor. Birleşmiş Milletler’in (BM) iyi niyet elçileri olan Angelina Jolie ve Brad Pitt kimi zaman bu görevi yerine getirmek amacıyla başka ülkelere gitmek için film çekimlerine de katılmıyor.
Brad Pitt sık sık içki içerken görülüyor. Ünlü oyuncunun esrar kullandığı da biliniyor. Angelina Jolie ise ikizlerin doğumundan sonra gittikçe zayıflıyor. Angelina Jolie’nin depresyonda olduğu, hatta kimi zaman yemeyi reddettiği öne sürülüyor.

Arkadaş edinmek yasak

Buna rağmen Angelina Jolie, BM iyi niyet elçisi olarak gittiği ülkelere çocukları da götürüyor. Ünlü oyuncu, Shiloh ile Zahara’yı Etiyopya’ya, Maddox’u ise Irak’a götürmüştü.
Angelina Jolie’nin ‘The Tourist’ filminin çekimleri için şubat ayından beri İtalya Venedik’te bulunan aileye, 6 dadı ve 4 koruma eşlik ediyor. Bu kalabalık ‘kadroya’ rağmen evde hiçbir kuralın olmadığı söyleniyor.
Sadece çocukların dışarıdan arkadaş edinmesine izin verilmiyor! Maddox evde Fransızca konuşuyor. Angelina Jolie dışında ailenin geri kalanı ise Fransızca konuşmayı bilmiyor.
Daha önce ailenin yanında çalışan bir dadı çocukların kahvaltıyı pizza ve çikolata ile yapmakta ısrar ettiğini, bu alışkanlığı değiştiremediği için istifa ettiğini söylemişti.

Okula gönderilmiyorlar

Aile sık sık seyahat ettiği için çocuklar jet lag (saat farkına alışamamak) yüzünden sabah saatlerine kadar uykusuzluk çekiyor. 6 çocuk da okula gönderilmiyor ve evde dadıları tarafından eğitim alıyor.
Maddox’un IQ’sunun (zeka seviyesi) yaşıtlarından yüksek olduğu biliniyor. Maddox ayrıca piyano dersi alıyor ve ana dili Kimerce’nin yanı sıra İngilizce, Fransızca ile İspanyolca biliyor. Aynı zamanda futbola da yetenekli olduğu söyleniyor.
Buna rağmen eğitimi resim, okumak ve DVD izlemekten öteye gitmiyor. Aile sık sık seyahat ettiği için her taşındıklarında ev düzen oturana kadar çocuklar başıboş kalıyor.

3

Haberin Devamı