Spor Sıra geldi Cim Bom'a

Sıra geldi Cim Bom'a

Paylaş
Sıra geldi Cim Bom'a

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam “İnşallah Galatasaray'ı da Sami Yen'de devirip şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aşmak istiyoruz” dedi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, pazar günü oynanacak Galatasaray maçı öncesi büyük konuştu.

Haberin Devamı

Futbolcusu Bekir Ozan Has ile özel bir ilköğretim okulunun düzenlediği panele katılan genç teknik adam, Beşiktaş’ı İnönü’de, Fenerbahçe’yi ise Saracoğlu Stadı’nda yendiklerini hatırlatarak “Galatasaray’ı da Ali Sami Yen’de yenip şampiyonluk yolunda çok büyük bir engeli aşmak istiyoruz. Türk futbol tarihi açısından çok önemli bir başarının arefesindeyiz. Önümüzde 3 maçlık bir süreç var. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirip Trabzonspor’un ardından Anadolu’da bu başarıyı yakalayan ikinci takım olmak istiyoruz” dedi.

Sağlam, sezon başında Zapotocny, Hüseyin, Turgay, Ergiç ve Batalla gibi oyuncuları bonservis ücreti ödemeden aldıklarını belirterek “Oyuncularımıza şunu dedik: ‘Siz bu takımı buraya getirdiyseniz, bundan sonra daha fazlasını yapabilirsiniz.’ Oyuncularımız da o günden sonra daha fazla sorumluluk alıp, buraya kadar getirdiler. İnşallah kalan son 3 maçta da daha fazla sorumluluk alıp bu camiaya hak ettiği sevinci yaşatacaklar” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı